Dioptrijski okviri

Dioptrijski okviri

Malo je stvari koje mogu toliko utjecati na naš izgled kao dioptrijske naočale. Dopustite si stoga da izborom oblika, boje i materijala sami utječete na svoju osobnost. Bilo da želite izraziti dinamičnost ili smirenost, strogoću ili bliskost, ekstravaganciju ili decentnost, odaberite za sebe dioptrijski okvir iz naše velike kolekcije.


Dioptrijske okvire ne smijemo prodavati bez ugrađenih naočalnih leća.


 

persol dioptrijske naočale Već više od 90 godina Persol  koristi najkvalitetnije materijale za izradu svojih kultnih naočala. Imamo širok izbor stilova koji su s dioptrijskim naočalnim lećama savršeni za pametni, sofisticirani izgled. Rođene iz bogate tradicije i kvalitete, istraživanja povijesti tehnološkog savršenstva i pozornosti na fine detalje. Persol naočale izrađene su rukom od najkvalitetnijih materijala, acetata i metala. Skrivena tehnologija –  flex za elastičnost i udobnost, strelica kao zaštitni znak. Persol su više nego samo naočale, oni su umjetnička djela.


Persol dioptrijski okviri  -PO7092V-

Novi Persol dioptrijski okviri.
Dizajnirani za nove generacije, profinjenih i svježih oblika, puni metalni okviri inspirirani kultnim stilovima iz prošlosti. Ukrašeni  dubokim, bogatim bojama, dolaze s clip-on sunčanim nastavcima  koje dodaju svestranost i sportski duh.

 

 


 

xavier garcia dioptrijski okviri Ćurin 2Xavier Garcia dioptrijski okviri – nova kolekcija dioptrijskih okvira dizajnirana i proizvedena u Barceloni. Kvalitetni materijali, atraktivne kombinacije boja.

 

 


 

minima dioptrijski okviri Minima – minimalna težina, maksimalna udobnostMinima – dioptrijski okviri od titana. Maksimalna čvrstoća, jednostavnost i praktičnost. Beta-titan, izuzetno lagan i čvrst materijal koji Vam omogućava cjelodnevnu udobnost nošenja naočala. Mogućnost odabira oblika i veličine okvira po želji. Plastične navlake za krilca i mostić okvira u dvadesetak boja, prilagođavanje odjeći koju nosite. Ugradnjom naočalnih leća od tvrde plastike, jamčimo maksimalnu izdržljivost. Možemo Vam se pohvaliti da je to jedna od rijetkih kolekcija dioptrijskih okvira kod kojih nikad nismo imali reklamacija.


 

ETNIA BARCELONA DIOPTRIJSKI OKVIRI  01

Etnia Barcelona dioptrijski okviri.
Etnia Barcelona, jedan od katalonskih proizvođača u našoj velikoj ponudi dioptrijskih okvira i dalje je pri vrhu zastupljenosti. Nudi maksimalnu kvalitetu u kombinaciji sa strastvenim dizajnom: jake i vibrirajuće boje kao što su tirkiz, jorgovan, žuta, zelena, narančasta. Koncepti i trendovi dugo su proučavani s ciljem stvaranja osobnog stila i teksture koje će Vam omogućiti da izraziti sebe i svoju individualnost! Svaki okvir je jedinstven i sinomim ne samo za šarenilo boja, već i za praktičnost, čvrstoću i udobnost.
Pogledajte nove modele Etnia Barcelona Vintage kolekcije.


 

AGATHA LUIZ DE LA PRADAAgatha Ruiz de la Prada,  svijet boja. Agatha Ruiz de la Prada  jedna je od najpoznatijih i osobnih dizajnera na  španjolskoj i međunarodnoj modnoj  sceni . Njezin hrabar  i šaren  kreativni svemir odražava stajalište puno ljubavi,  humora i optimizma. Njezine kolekcije su izložene kao umjetnička djela u  muzejima kao što su Muzej moderne umjetnosti u Parizu i drugima u Japanu,  Indiji i Latinskoj Americi. Uz trgovine odjeće otvorene u više od 150 zemalja,  Ruiz de la Prada brand je proširio svoje tržište na cipele,  šminku,  igračke i naravno dioptrijske naočale.


 

 

TITANFLEX DIOPTRIJSKI OKVIRI  TITANflex by Eschenbach. Dioptriski okviri od titana, Made in Germany.
TITANflex je proizvod istraživanja i razvoja svemirskih putovanja. Nakon primjene u mnogim tehnološki zahtjevnim granama proizvodnje, našao je mjesto i u proizvodnji dioptrijskih okvira. On je jedinstven, visoko inteligentan materijal, koji svojim “memory-metal” efektom omogućava dioptrijskim okvirima vraćanje u izvorni oblik i nakon ekstremnih deformacija. Zbog toga što ne izazivaju alergijske reakcije kože, zbog svoje lakoće i izdržljivosti, dioptrijski okviri od titanflex-a vrlo su tražen proizvod.


 

Rodenstock dioptrijski okviri Rodenstock dioptrijski okviri –  tehnološki visoko sofisticiran proizvod izvanredne kvalitete koji traje već desetljećima. Mi se i dalje pitamo: Kako nošenje naočala može biti još ugodnije, lakše, jednostavnije i praktičnije. 

 


 

 

LIGHTEC DIOPTRIJSKI OKVIRI Lightec  kolekcija dioptrijskih okvira značajna je po tehnologiji patentiranog dizajna bez feder šarnira i vijaka, isključivo minimalistički okviri od aluminija ili nehrđajućeg čelika kojem je specijalni flex sistem s kukom eliminirao najveću glavobolju dioptrijskih okvira – vijak. Ovaj inovativni dizajn nudi izuzetnu lakoću i udobnost nošenja naočala.


 

 

RAY  BAN CLUBMASTERRay-Ban dioptrijski okviri.
Ray-Ban dioptrijske naočale imaju povijest kvalitete i smatraju se jednim od američkih klasika. Raspoložive su u nevjerojatno velikom izboru oblika i boja. Materijali :  plastični, LiteForce, CarbonFibre, klasični metalni, titan ili memory-flex . Ove sezone Vam Optika Ćurin nudi Ray-Ban dioptrijske okvire po posebno povoljnim cijenama.


 

 

 

Ray-BaRay-Ban dioptrijski okvirin 6317 dioptrijski okvir. Clubmasterikona legendarnog dizajna otkriva inovativnu dušu Ray-Ban-a. Ovaj bestseller full-metal – nadahnuo je novi model dioptrijskog okvira – Ray-Ban 6317. Model 6317 pridružio se grupi Ray-Ban dioptrijskih okvira s originalnim clip-on-ima kakve ste dugo čekali.
Ovaj elegantni puni metalni oblik nudi se u 8 boja i dvije veličine. Clip-on možete birati u dvije veličine, boje stakala od klasična sivo-zelene do graduiranih sa zrcalnim efektom. ray ban dioptrijski okviri 6317c clip on

 

Ray Ban carbon fibre dioptrijski okviri

Ray-Ban CarbonFibre dioptrijski okviri.
Svojom kolekcijom dioptrijskih okvira od karbonskih vlakana, Ray-Ban nastavlja ispunjavati misiju osmišljavanja inovativnih modela naočala.Kolekcija CarbonFibre jedna je od vodećih tehnoloških inovacija Ray-Ban-a. Za kreiranje izuzetno kvalitetnih i modernih naočala koristi se iznimno lagan, snažan i fleksibilni materijal – karbonska vlakna. Zbog karbonskih vlakana naočale su čvrste i izdržljive a gumeni završeci na kraju ručkica čine ih udobnim i dobro prijanjajućim. Dostupni su u izvedbama s punim okvirom, poluotvorenim i “bez okvira – rimless”.


 

 

Ray-Ban liteforce dioptrijski okviri

Ray-Ban LiteForce dioptrijski okviri. LiteForce je novi termoplastični polimer, materijal originalno razvijen za high-tech aplikacije u medicini i aero industriji. Jedinstvena termodinamička i mehanička svojstva omogućuju dizajn i konstrukciju dioptrijskih okvira i sunčanih naočala na dosad nemoguć način. Glavne prednosti ovog materijala su snaga, elastičnost i lakoća. Ray-Ban nudi LiteForce materijal u plastičnim i rimeless okvirima.


 

 

OGA DIOPTRIJSKI OKVIRIŐGA dioptrijski okviri.
ŐGA dioptrijski okviri odražavaju najčišću tradiciju skandinavskog dizajna. Minimalistički radikalno, jasnih boja, oštrih geometrijskih oblika, nadahnuto suvremenom švedskom arhitekturom. Proizvođač je francuski Morel, poznat po iznimnoj kvaliteti izrade svojih naočala. Aluminij i titan za čvrstinu i lakoću. Feder šarniri najviše kvalitete za izdržljivost.


 

 

VOGUE DIOPTRIJSKE NAOČALEVogue dioptrijski okviri.
Ove godine znatno proširena kolekcija dioptrijskih okvira kako retro, tako i modernih oblika vedrih boja. Veći dio kolekcije je za mlađi ženski dio publike ali se proširuje ponuda i na muškarce i djecu. Odnos kvalitete i cijene među najboljima na tržištu.

 


 

x_ide_dioptrijski_okviri_riptideX IDE dioptrijski okviri – jedni od najprodavanijih dioptrijskih okvira u proteklih par godina, sad su sniženi na samo 299 kuna !

 

 


 

Sniženo !!!
Dioptrijskih okviri iz prošlogodišnjih kolekcija velikog dijela proizvođača sniženi su maksimalno, već od 99 kuna !

 


Dioptrijske okvire ne smijemo prodavati bez ugrađenih naočalnih leća.


 

Slastik dioptrijski okviri za čitanje s praktičnom trakom za odlaganje oko vrata i magnetom za jednostavno stavljanje u položaj za čitanje.