• Optika Ćurin
  • Optika Ćurin
  • Optika Ćurin
  • Optika Ćurin
  • Optika Ćurin
PONUDA DIOPTRIJSKI OKVIRI I NAOČALE FOTOGALERIJE

NEWSLETTER PRIJAVA
Upišite Vašu email adresu i budite u toku s našom ponudomKOMPJUTERSKA KONTROLA VIDA


Malo je stvari koje mogu toliko utjecati na naš izgled kao dioptrijske naočale. Dopustite si stoga da izborom oblika, boje i materijala sami utječete na svoju osobnost. Bilo da želite izraziti dinamičnost ili smirenost,strogoću ili bliskost, ekstravaganciju ili decentnost, odaberite za sebe dioptrijski okvir iz naše velike kolekcije.

Persol dioptrijski okviri
X-ide

Već više od 90 godina, Persol  koristi najkvalitetnije materijale za izradu svojih kultnih naočala. Imamo širok izbor stilova koji su s dioptrijskim naočalnim lećama savršeni za pametni, sofisticirani izgled. Rođene iz bogate tradicije i kvalitete, istraživanja povijesti tehnološkog savršenstva i pozornosti na fine detalje. Persol naočale izrađene su rukom od najkvalitetnijih materijala, acetata i metala. Skrivena tehnologija –  flex za elastičnost i udobnost, strelica kao zaštitni znak. Persol su više nego samo naočale, oni su umjetnička djela.


Oakley dioptrijski okviri
X-ide

Oakley dioptrijski okviri, zaobljenih sportskih linija, puni metalni, viseći ili plastični s izmjenjivim ručkicama u različitim bojama ili s dvostrukim okvirima za brzu izmjenu prozirnih i sunčanih dioptrijskih naočalnih leća.


Vogue dioptrijski okviri
X-ide

Vogue dioptrijski okviri. Ove godine znatno proširena kolekcija dioptrijskih okvira kako retro, tako i modernih oblika vedrih boja. Veći dio kolekcije je za mlađi ženski dio publike ali se proširuje ponuda i na muškarce i djecu. Odnos kvalitete i cijene među najboljima na tržištu.


ŐGA
X-ide ŐGA dioptrijski okviri odražavaju najčišću tradiciju skandinavskog dizajna. Minimalistički radikalno, jasnih boja, oštrih geometrijskih oblika, nadahnuto suvremenom švedskom arhitekturom. Proizvođač je francuski Morel, poznat po iznimnoj kvaliteti izrade svojih naočala. Aluminij i titan, sad i u kombinaciji s afričkim drvetom. Feder šarniri najviše kvalitete.

Minima - minimalna težina, maksimalna udobnost
X-ide Minima - dioptrijski okviri od titana. Maksimalna čvrstoća, jednostavnost i praktičnost.

Beta-titan, izuzetno lagan i čvrst materijal koji Vam omogućava cjelodnevnu udobnost nošenja naočala. Mogućnost odabira oblika i veličine okvira po želji. Plastične navlake za krilca i mostić okvira u dvadesetak boja, prilagođavanje odjeći koju nosite. Ugradnjom naočalnih leća od tvrde plastike, jamčimo maksimalnu izdržljivost. Možemo Vam se pohvaliti da je to jedna od rijetkih kolekcija dioptrijskih okvira kod kojih nikad nismo imali reklamacija.

Video

Ray-Ban
Ray Ban Ray-Ban dioptrijske naočale imaju povijest kvalitete i smatraju se jednim od američkih klasika. Raspoložive su u različitim oblicima i bojama, uključujući plastične, metalne, od titana ili memory-flex materijala. Ove sezone Vam Optika Ćurin nudi Ray-ban dioptrijske okvire po posebno povoljnim cijenama.

Ray-Ban Liteforce dioptrijski okviri
Ray Ban Liteforce je novi termoplastični polimer, materijal originalno razvijen za high tech aplikacije u medicini i aeroindustriji. Jedinstvena termodinamička i mehanička svojstva omogućuju dizajn i konstrukciju dioptrijskih okvira  i sunčanih naočala na dosad nemoguć način. Glavne prednosti ovog materijala su snaga, elastičnost i lakoća. Ray-Ban nudi Liteforce materijal  u plastičnim i rimeless okvirima.

Ray-Ban Carbon fibre dioptrijski okviri
Ray Ban Svojom kolekcijom dioptrijskih okvira od karbonskih vlakana Ray-Ban nastavlja ispunjavati misiju osmišljavanja inovativnih modela naočala.

Kolekcija Carbon fibre jedna je od vodećih tehnoloških inovacija Ray-Ban-a. Za kreiranje izuzetno kvalitetnih i modernih naočala koristi se iznimno lagan, snažan i fleksibilni materijal – karbonska vlakna. Zbog karbonskih vlakana naočale su čvrste i izdržljive a gumeni završeci na kraju ručkica čine ih udobnim i dobro prijanjajućim. Dostupni su u izvedbama s punim okvirom, poluotvorenim i "bez okvira - rimless".

Etnia Barcelona
Etnia Barcelona Novi brand dioptrijskih naočala - Etnia Barcelona, nudi maksimalnu kvalitetu u kombinaciji sa strastvenim dizajnom: jake i vibrirajuće boje kao što su tirkiz,jorgovan, žuta, zelena, narančasta.Koncepti i trendovi dugo su proučavani s ciljem stvaranja osobnog stila i teksture koje će Vam omogućiti da izraziti sebe i svoju individualnost ! Svaki okvir je jedinstven i sinomim ne samo za šarenilo boja, već i za praktičnost i udobnost.

Lightec by Morel - zbogom vijcima i feder šarnirima
Lightec by Morel - zbogom vijcima i feder šarnirima Lightec - nova Alfa kolekcija dioptrijskih okvira značajna je po tehnologiji patentiranog dizajna bez feder šarnira i vijaka, isključivo minimalistički okvir od nehrđajućeg čelika kojem je specijalni flex sistem s kukom eliminirao najveću glavobolju dioptrijskih okvira - vijak. Ovaj inovativni dizajn nudi izuzetnu lakoću i udobnost nošenja naočala.

TITANflex
TITANflex TITANflex je proizvod istraživanja i razvoja svemirskih putovanja. Nakon primjene u mnogim tehnološki zahtjevnim granama proizvodnje, našao je mjesto i u proizvodnji dioptrijskih okvira. On je jedinstven, visoko inteligentan materijal, koji svojim "memory metal" efektom omogućava dioptrijskim okvirima vraćanje u izvorni oblik i nakon ekstremnih deformacija. Zbog toga što ne izazivaju alergijske reakcije kože, zbog svoje lakoće i izdržljivosti, dioptrijski okviri od titanflex-a vrlo su tražen proizvod.

Silhouette
Silhouette Silhouette dioptrijski okviri, lakoća i elegancija bez konkurencije.

Silhouette SPX art kids - naočale koje rastu s djetetom
Silhouette

Silhouette je uveo u svoju ponudu i SPX Art Kids kolekciju za djecu. To su dioptrijski okviri bez vijaka, spojnih zglobova, hipoalergijski, otporni na koroziju, izrađeni od titana i Silhouette SPX elastične i čvrste plastike.

Silhouette SPX art kids
 su lagane, izdržljive i prilagodljive naočale za Vaše dijete. Oblik i veličinu naočalne leće birate po želji a kod svake slijedeće izmjene stakala možete ih promijeniti. Okviri se nude u sedam djeci najdražih boja. Najinteresantnije na kraju: cijena je samo 790 kuna!

VIDEO


Rodenstock
Rodenstock

Rodenstock dioptrijski okviri -  tehnološki visoko sofisticiran proizvod izvanredne kvalitete koji traje već desetljećima. Mi se i dalje pitamo: Kako nošenje naočala može biti još ugodnije, lakše, jednostavnije i praktičnije.


TITANflex
TITANflex TITANflex - lakoća i izdržljivost ovog jedinstvenog materijala pruža maksimalnu sigurnost za Vaše dijete.
 
Popust!!
TITANflex

Modeli iz prošlogodišnjih kolekcija većine proizvođača sniženi su maksimalno, pa ih možete kupiti već od 190 kuna.


Studio Limeta