Dioptrijski okviri

Dioptrijske okvire ne smijemo prodavati bez ugrađenih naočalnih leća.

 


tel  01 2335 273


 

DOLCE&GABBANA DIOPTRIJSKI OKVIRIDolce&Gabbana dioptrijski okviri-prepoznatljivi i bezvremenski. Dolce&Gabbana kolekcije su ikone stila koje slave vrijednosti branda uzvišujući pravu talijansku umješnost. Crte i oblici su ukrašeni dragocjenim i glamuroznim detaljima iz prirode.

 

 


 

ETNIA BARCELONA DIOPTRIJSKI OKVIRI

Etnia Barcelona dioptrijski okviri.
Etnia Barcelona, jedan od katalonskih proizvođača u našoj velikoj ponudi dioptrijskih okvira i dalje je pri vrhu zastupljenosti. Nudi maksimalnu kvalitetu u kombinaciji sa strastvenim dizajnom: jake i vibrirajuće boje kao što su tirkiz, jorgovan, žuta, zelena, narančasta. Koncepti i trendovi dugo su proučavani s ciljem stvaranja osobnog stila i teksture koje će Vam omogućiti da izraziti sebe i svoju individualnost! Svaki okvir je jedinstven i sinomim ne samo za šarenilo boja, već i za praktičnost, čvrstoću i udobnost.
Pogledajte nove modele Etnia Barcelona kolekcije.


 

Vogue dioptrijski okviri
Ove godine znatno proširena kolekcija dioptrijskih okvira kako retro, tako i modernih oblika vedrih boja. Prozirni okviri već godinu dana među traženijim stilom…. Veći dio kolekcije je za mlađi ženski dio publike ali se proširuje ponuda i na muškarce i djecu. Odnos kvalitete i cijene među najboljima na tržištu.

 

 


 

TITANFLEX DIOPTRIJSKI OKVIRI  TITANflex by Eschenbach. Dioptriski okviri od titana, Made in Germany.
TITANflex je proizvod istraživanja i razvoja svemirskih putovanja. Nakon primjene u mnogim tehnološki zahtjevnim granama proizvodnje, našao je mjesto i u proizvodnji dioptrijskih okvira. On je jedinstven, visoko inteligentan materijal, koji svojim “memory-metal” efektom omogućava dioptrijskim okvirima vraćanje u izvorni oblik i nakon ekstremnih deformacija. Zbog toga što ne izazivaju alergijske reakcije kože, zbog svoje lakoće i izdržljivosti, dioptrijski okviri od titanflex-a vrlo su tražen proizvod.


 

Rodenstock dioptrijski okviri Rodenstock dioptrijski okviri –  tehnološki visoko sofisticiran proizvod izvanredne kvalitete koji traje već desetljećima. Mi se i dalje pitamo: Kako nošenje naočala može biti još ugodnije, lakše, jednostavnije i praktičnije. 

 

 


 

 

MOREL DIOPTRIJSKI OKVIRI

Lightec  kolekcija dioptrijskih okvira značajna je po tehnologiji patentiranog dizajna bez feder šarnira i vijaka, isključivo minimalistički okviri od aluminija ili nehrđajućeg čelika kojem je specijalni flex sistem s kukom eliminirao najveću glavobolju dioptrijskih okvira – vijak. Ovaj inovativni dizajn nudi izuzetnu lakoću i udobnost nošenja naočala.


 

ZEN BARCELONA dioptrijski okviriZEN BARCELONA Woodtouch dioptrijski okviri.
Nakon nekoliko testova i prototipova, dizajneri katalonskog proizvođača dioptrijskih okvira Zen-Barcelona, došli su do zaključka da drvo kao materijal ima određene nedostatke kada je riječ o proizvodnji okvira. Drvo se za čas ošteti od sunca i kontakta s kožom, iskrivi se i promjeni boju. Njihovi dizajneri su uspjeli stvoriti modele koji imaju dodir, izgled i čistoću drva ali bez nedostataka. Linija dioptrijskih okvira nazvana je Woodtouch.


 

 

Jedinstvena ipak prepoznatljiv: suština je Vanni naočala je zatvorena u svojim ekskluzivnim materijalima. Poput slikara koji stvara svoje boje i proteže ih na platnu, Vanni stvara materijale i pretvara ih u okvire. Celuloznog acetata Vanni je pamuk derivat. Napravite acetatne blok od jedinstvene mašte je kao stvaranje umjetničkog djela, spoj izrade i označavanje preciznost. Ruka koja gradi foliju folije blokade na blok, trodimenzionalnim crtežima čvrste plastike.  S CNC pet osi strojevi, acetatne listove dobivene iz bloka melju, te postati prednji dio okvira. U rušili zaglađuje mrlje i ručno završna montaža osigurali najbolju trajnost, osiguravajući udobnost naočalama na svakom licu.VANNI dioptrijski okviri. Jedinstveni i prepoznatljivi. Suština je Vanni naočala  zatvorena u svojim ekskluzivnim materijalima. Poput slikara koji stvara svoje boje i proteže ih na platnu, Vanni stvara materijale i pretvara ih u okvire. Vanni je pamučni derivat celuloznog acetata od kojeg se izradjuju okviri. Napraviti acetatne blokove  jedinstvene mašte je kao stvaranje umjetničkog djela, spoj izrade i savršene preciznosti.


 

Ray Ban carbon fibre dioptrijski okviri

Ray-Ban CarbonFibre dioptrijski okviri.
Svojom kolekcijom dioptrijskih okvira od karbonskih vlakana, Ray-Ban nastavlja ispunjavati misiju osmišljavanja inovativnih modela naočala.Kolekcija CarbonFibre jedna je od vodećih tehnoloških inovacija Ray-Ban-a. Za kreiranje izuzetno kvalitetnih i modernih naočala koristi se iznimno lagan, snažan i fleksibilni materijal – karbonska vlakna. Zbog karbonskih vlakana naočale su čvrste i izdržljive a gumeni završeci na kraju ručkica čine ih udobnim i dobro prijanjajućim. Dostupni su u izvedbama s punim okvirom, poluotvorenim i “bez okvira – rimless”.


 

 

Ray-Ban dioptrijski okvir 6355 +clipon

Ray-Ban LiteForce dioptrijski okviri. LiteForce je novi termoplastični polimer, materijal originalno razvijen za high-tech aplikacije u medicini i aero industriji. Jedinstvena termodinamička i mehanička svojstva omogućuju dizajn i konstrukciju dioptrijskih okvira i sunčanih naočala na dosad nemoguć način. Glavne prednosti ovog materijala su snaga, elastičnost i lakoća. Ray-Ban nudi LiteForce materijal u plastičnim i rimeless okvirima.


 

 


ŐGA dioptrijski okviri odražavaju najčišću tradiciju skandinavskog dizajna. Minimalistički radikalno, jasnih boja, oštrih geometrijskih oblika, nadahnuto suvremenom švedskom arhitekturom. Proizvođač je francuski Morel, poznat po iznimnoj kvaliteti izrade svojih naočala. Aluminij i titan za čvrstinu i lakoću. Feder šarniri najviše kvalitete za izdržljivost.

 


 

naočale povoljnePosebna ponuda povoljnih dioptrijskih naočala:
U velik broj dioptrijskih okvira ugradit ćemo Vam naočalne leće 20% tanje od standardnih s antirefleksnim slojem / 1,56 HMC/ i sve to za samo 495 kuna prilikom plaćanja novčanicama.

 

 


 

Sniženo !!!
Dioptrijskih okviri iz prošlogodišnjih kolekcija velikog dijela proizvođača sniženi su maksimalno, već od 99 kuna !

 


Dioptrijske okvire ne smijemo prodavati bez ugrađenih naočalnih leća.