Dioptrijski okviri

Dioptrijske okvire ne smijemo prodavati bez ugrađenih naočalnih leća.

 


tel  01 2335 273


 

onbogen dioptrijski okviri Ono što vonBogen dioptrijske okvire izdvaja iz mase je prepoznatljivi šareni, pomalo otkačeni dizajn.
vonBogen dioptrijski okviri na hrvatskom se tržištu nalaze tek od nedavno ali svojim prepoznatljivim izričajem već skoro 20 godina oduševljavaju europsko tržište. Dizajnerima vonBogen dioptrijskih okvira ne ponestaje inspiracije i inovativnosti.
vonBogen je obiteljska tvrtka koja s puno ljubavi i predanosti izrađuje ove zanimljive dioptrijske okvire. 
VonBogen dioptrijski okviri donose dobro raspoloženje jer svojim dizajnom zrače pozitivnom energijom i uljepšavaju svačiji dan. Made in Germany.

 


KOALI DIOPTRIJSKI OKVIRI

Koali dioptrijski okviri
Morelova kolekcija dioptrijskih okvira Koali, ženski je asortiman koji Vam pruža najkonkretniju mogućnost sjajnih dizajna naočala. Srce kolekcije nadahnuto je kreativnošću koja je nevjerojatno moderna i sofisticirana.

 

 


Woodys Barcelona dioptrijski okviri
Nova modna marka dioptrijskih okvira za naočale Woody’s Barcelona kreirala je nove modele nadahnute bojama i oblicima vlastite „osobne džungle“. Kao počast tom prostoru koji svaki pojedinac ima u sebi, kažu iz tvrtke, stvorili su kolekciju za one koji se žele osjećati slobodno, biti ono što jesu, bez obzira na to što drugi misle. Linija Woody’s Barcelona dioptrijskih okvira uključuje 13 novih optičkih stilova. Modeli su izrađeni iz acetata a novi unutarnji zglobovi Spike Dabe, ugrađeni u okvir i ručkice čine ih čvršćim i ergonomičnim.

 


DOLCE&GABBANA DIOPTRIJSKI OKVIRI 5025Dolce&Gabbana dioptrijski okviri
Prepoznatljivi i bezvremenski. Dolce&Gabbana kolekcije su ikone stila koje slave vrijednosti branda uzvišujući pravu talijansku umješnost. Crte i oblici su ukrašeni dragocjenim i glamuroznim detaljima iz prirode.

 

 


PERSOL 3007 Persol dioptrijski okviri
Već više od 90 godina Persol  koristi najkvalitetnije materijale za svoje kultnih naočala. Imamo širok izbor stilova koji su s dioptrijskim naočalnim lećama savršeni za pametni, sofisticirani izgled.  Persol naočale izrađene su rukom od najkvalitetnijih materijala, acetata i metala. Skrivena tehnologija –  flex za elastičnost i udobnost, strelica kao zaštitni znak. Persol su više nego samo naočale, oni su umjetnička djela.

 


 

minima DIOPTRIJSKI OKVIRIMinima – dioptrijski okviri od titana
Minima – minimalna težina, maksimalna udobnost.  Maksimalna čvrstoća, jednostavnost i praktičnost. Beta-titan, izuzetno lagan i čvrst materijal koji Vam omogućava cjelodnevnu udobnost nošenja naočala. Mogućnost odabira oblika i veličine okvira po želji.  S naočalnim lećama od tvrde plastike, jamčimo maksimalnu izdržljivost. Možemo Vam se pohvaliti da je to jedna od rijetkih kolekcija dioptrijskih okvira kod kojih nikad nismo imali reklamacija.

 


 

The Readers by Etnia Barcelona.
Brend dioptrijskih okvira koji želi poremetiti tržište jeftinih a nekvalitetnih gotovih naočala.

Hrabri okviri inspiriranim vintage stilom izrađeni od ubrizganog  acetata.
Dakle, znatno viša kvaliteta od poznate konkurencije za neznatnu razliku u cijeni. Uključivo i kvalitetne naočalne leće izrađene po Vašoj mjeri, točne dioptrije, astigmatizam i razmak zjenica.

 


Sniženo !!!

Dioptrijskih okviri iz prošlogodišnjih kolekcija velikog dijela proizvođača sniženi su maksimalno …

 

 


Dioptrijske okvire ne smijemo prodavati bez ugrađenih naočalnih leća.


 

tel  01 2335 273