Dječje naočale


Kod kupovine dječjih naočala trebate obratiti pozornost na nekoliko važnih stvari.
Dioptrijski okvir za djecu mora biti odgovarajuće veličine, da služi svojoj osnovnoj funkciji – ispravnoj korekciji vida. Ako je premalen, vidno polje je usko. Ako je preplitak, preširokog mostića, a i zbog nerazvijenog korijena dječjeg nosa – naočale klize a dijete će gledati preko naočala. Dječji dioptrijski okvir mora biti lagan, a opet dovoljno čvrst da izdrži sve opasnosti na koje nailazi u vrtiću ili školi. 
U ponudi su plastični i metalni dioptrijski okviri. Prednost metalnih je mogućnost prilagodbe prema nosu. Ako se iskrive, mogu se ispraviti. Ako se potrgaju, mogu se popraviti.

 

dječji dioptrijski okviri za bebe 1 Dioptrijski okviri za bebe
Optika Ćurin Vam nudi impresivan izbor prekrasnih dioptrijskih okvira za Vašu bebu. Uz razne zabavne boje i slatke stilove sigurni ste da će te naći savršen par dioptrijskih naočala  za dijete. 
Naši optičari imaju dugogodišnje iskustvo, vole djecu i znaju kako pripasati okvir i na najmanje osjetljivo lice. Naši okviri za bebe su odabrani da pruže udobnost, sigurnost i stil. 


 


Star wars dječji dioptrijski okviriStar Wars dioptrijski okviri za dječake – plastični, šareni, trendi okviri  sa slikama omiljenih junaka.

 

 

 

 


 


Ray-Ban dioptrijski okviri -najprodavanja su kolekcija dioptrijskih okvira za djecu. Velik izbor trendi boja i oblika, djeca ih rado nose.
Ray Ban dioptrijski okviri

 


 

look  dioptrijski okviri od gumeLook dioptrijski okviri od gume za djecu i teenagere.
Čvrsto, sigurno, lagano, rastezljivo…

 

 

 


 

CENTROSTYLE DJEČJI OKVIRICentrostyle dječji dioptrijski okviri su izrađeni od ultralakog materijala, 12 grama, elastični i otporni na deformacije.
Dizajnirani su da se sviđaju djeci uz istovremenu funkcionalnost i komfor gledanja.

 

 


 


NANOPROTECT DJEČJE NAOČALE ZA ZAŠTITU OD PLAVE SVJETLOSTINanoProtect najkvalitetnije su zaštitne naočale od plave svjetlosti za djecu. NanoProtect blokira 70% plavog svjetla i štiti oči Vaše djece prilikom korištenja elektroničkih uređaja. Već od 450 kuna. Isključivo bez dioptrije !

 

 


 


Economic line.
Optika Ćurin Vam nudi i velik izbor povoljnih dječjih dioptrijskih okvira – već od 290 kuna.
S ugrađenim dioptrijskim lećama s antirefleksnim slojem možete ih kupiti već za 495 kuna !

 


 


Naočalne leće.  Polikarbonatne naočalne leće Obzirom na materijal naočalnih leća, za dječje naočale dolaze u obzir isključivo plastični materijali. Najbolji su, iz sigurnosnih razloga,  polikarbonat ili trivex jer su znatno tvrđi od standardnih . Kao i za naočale odraslih, najbolje je da još imaju anti refleksni sloj te sloj protiv grebanja.