Dječje naočale


Kod kupovine dječjih naočala trebate obratiti pozornost na nekoliko važnih stvari.
Dioptrijski okvir za djecu mora biti odgovarajuće veličine, da služi svojoj osnovnoj funkciji – ispravnoj korekciji vida. Ako je premalen, vidno polje je usko. Ako je preplitak, preširokog mostića a i zbog nerazvijenog korijena dječjeg nosa – naočale klize a dijete će gledati preko naočala.

Dječji dioptrijski okvir mora biti lagan, a opet dovoljno čvrst da izdrži sve opasnosti na koje nailazi u vrtiću ili školi. 
U ponudi su plastični i metalni dioptrijski okviri. Prednost metalnih je mogućnost prilagodbe prema nosu. Ako se iskrive, mogu se ispraviti. Ako se potrgaju, mogu se popraviti.

 


 

Nanovista dioptrijski okviri

Nano vista dječji dioptrijski okviri 5Dioptrijski okviri za djecu u pokretu. Cijela kolekcija NANO VISTA dioptrijskih okvira je dva u jednom. Moguća dva sustava za pričvršćivanje koji se prilagođavaju situacijama.
Ručkice za školu ili traka oko glave za sport i igru. Udoban, prilagodljiv, fleksibilan, otporan i dugotrajan. Bez metalnih dijelova !
Ekstremna fleksibilnost NANO OPTICAL dječjih dioptrijskih okvira učinila ih je neuništivim.

U Nano Visti su kreirali najbolje dječje dioptrijske naočale na tržištu, sve čvrste, fleksibilne i neuništive, koje se prilagođavaju svakodnevnom životu djeteta. Rezultati rada i inovacija u dječjim dioptrijskim naočalama –  danas vodeći brend u Optici Ćurin.

Znamo koliko je Vama kao roditeljima važno odabrati najbolji model neuništivih dječjih dioptrijskih naočala, koje se ne lome i ne deformiraju a imaju moderan i aktualan dizajn. 

Unutar  asortimana neuništivih dječjih dioptrijskih naočala možete odabrati sustave pričvršćivanja za najbolju udobnost za Vaše dijete.

 


 


Dioptrijske sunčane naočale za djecu

U Nano Visti su kreirali i kolekciju Nano Solar Clip-on, najbolje dječje sunčane naočale s dioptrijom. To su naočale 3 u 1, Nano Vista dioptrijske naočale s polariziranim clip-on om, koji ih pretvara u dioptrijske sunčane naočale.

One su najbolje rješenje za Vaše dijete, da može uživati u svim situacijama i na otvorenom. 
Oči su zaštićene od odbljeska sunčeve svjetlosti a vid i dalje izvrstan. Sve u jednom!

Nanovista dioptrijski okviri – 3 u 1

Dioptrijske naočale + sportske naočale + polarizirani clip on !

NANO VISTA DIOPTRIJSKI DJEČJI OKVIRI


dječji dioptrijski okviri za bebe 1 Dioptrijski okviri za bebe
Optika Ćurin Vam nudi impresivan izbor prekrasnih dioptrijskih okvira za Vašu bebu. Uz razne zabavne boje i slatke stilove sigurni ste da će te naći savršen par dioptrijskih naočala  za dijete. 
Naši optičari imaju dugogodišnje iskustvo, vole djecu i znaju kako pripasati okvir i na najmanje osjetljivo lice. Naši okviri za bebe su odabrani da pruže udobnost, sigurnost i stil. 

 

 


Star wars dječji dioptrijski okviriStar Wars i Cars dioptrijski okviri za dječake – plastični, šareni, trendi okviri  sa slikama omiljenih junaka.

 

 

 

 


 


Ray-Ban dioptrijski okviri -najprodavanja su kolekcija dioptrijskih okvira za djecu. Velik izbor trendi boja i oblika, djeca ih rado nose.
Ray Ban dioptrijski okviri

 


 

look  dioptrijski okviri od gumeLook dioptrijski okviri od gume za djecu i teenagere.
Čvrsto, sigurno, lagano, rastezljivo…

 

 

 


 

CENTROSTYLE DJEČJI OKVIRICentrostyle dječji dioptrijski okviri su izrađeni od ultralakog materijala, 12 grama, elastični i otporni na deformacije.
Dizajnirani su da se sviđaju djeci uz istovremenu funkcionalnost i komfor gledanja.

 

 


 


NANOPROTECT DJEČJE NAOČALE ZA ZAŠTITU OD PLAVE SVJETLOSTINanoProtect najkvalitetnije su zaštitne naočale od plave svjetlosti za djecu. NanoProtect blokira 70% plavog svjetla i štiti oči Vaše djece prilikom korištenja elektroničkih uređaja. Već od 450 kuna. Isključivo bez dioptrije !

 

 


 


Economic line.
Optika Ćurin Vam nudi i velik izbor povoljnih dječjih dioptrijskih okvira – već od 40 Eura / 301,38 kn.

 

 

 


Naočalne leće.  Polikarbonatne naočalne leće Obzirom na materijal naočalnih leća, za dječje naočale dolaze u obzir isključivo plastični materijali. Najbolji su, iz sigurnosnih razloga,  polikarbonat ili trivex jer su znatno tvrđi od standardnih . Kao i za naočale odraslih, najbolje je da još imaju anti refleksni sloj te sloj protiv grebanja.