Dječje naočale

 

Kod kupovine dječjih naočala trebate obratiti pozornost na nekoliko važnih stvari.
Dioptrijski okvir za djecu mora biti odgovarajuće veličine, da služi svojoj osnovnoj funkciji – ispravnoj korekciji vida. Ako je premalen, vidno polje je usko. Ako je preplitak, preširokog mostića, a i zbog nerazvijenog korijena dječjeg nosa – naočale klize a dijete će gledati preko naočala. Dječji dioptrijski okvir mora biti lagan, a opet dovoljno čvrst da izdrži sve opasnosti na koje nailazi u vrtiću ili školi. 
U ponudi su plastični i metalni dioptrijski okviri. Prednost metalnih je mogućnost prilagodbe prema nosu. Ako se iskrive, mogu se ispraviti. Ako se potrgaju, mogu se popraviti.

 

dječji dioptrijski okviri za bebe 1 Dioptrijski okviri za bebe
Optika Ćurin Vam nudi impresivan izbor prekrasnih dioptrijskih okvira za Vašu bebu. Uz razne zabavne boje i slatke stilove sigurni ste da će te naći savršen par dioptrijskih naočala  za dijete. 
Naši optičari imaju dugogodišnje iskustvo, vole djecu i znaju kako pripasati okvir i na najmanje osjetljivo lice. Naši okviri za bebe su odabrani da pruže udobnost, sigurnost i stil.

 

dioptrijski okviri dječji

 

Flex – elastični šarniri, koristan su detalj svih naočala, posebno dječjih.Oni omogućuju naočalnim ručkicama više kretanja i rastezanja uz manju vjerojatnost širenja ili loma okvira. Naravno, niti flex šarniri nisu neslomljivi.

 

titan dječji okviri

 

Titan. Najlakši materijal za izradu dječjih dioptrijskih okvira. Tanak, lagan izdržljiv. Ne izaziva kožne alergijske reakcije.

 

 

 

oio_titanflex dječji okviri

 

Memory metal. Materijal od kojeg se izrađuju okviri za naočale izrazito je čvrst, lagan i elastičan. Nakon svakog rastezanja vraća se nepromijenjen u prvobitan oblik


Naočalne leće.

Polikarbonatne naočalne lećeObzirom na materijal naočalnih leća, za dječje naočale dolaze u obzir isključivo plastični materijali. Najbolji su, iz sigurnosnih razloga,  polikarbonat ili trivex jer su znatno tvrđi od standardnih . Kao i za naočale odraslih, najbolje je da još imaju anti refleksni sloj te sloj protiv grebanja. 

 

 

 

minima dječji dioptrijski okviri

Minima dječji dioptrijski okviri – najlakši i najizdržljiviji okviri od titana koje možete odabrati za Vaše dijete.  Već 15 godina izrađujemo naočale od Minima titan okvira i nitko ih nikad nije uspio potrgati !

 

 

Star wars dječji dioptrijski okviriStar Wars dioptrijski okviri za dječake – plastični, šareni, trendi okviri  sa slikama omiljenih junaka.

oio-titanflex dioptrijski okviriEschenbach -OIO titanflex dioptrijski okviri za djecu. Lagani, rastezljivi, izdržljivi.

ray ban junior dioptrijski okviriRay-Ban dioptrijski okviri -najprodavanja su kolekcija dioptrijskih okvira za djecu. Velik izbor trendi boja i oblika, djeca ih rado nose.

look  dioptrijski okviri od gumeLook dioptrijski okviri od gume za djecu i teenagere.
Čvrsto, sigurno, lagano, rastezljivo…

CENTROSTYLE DJEČJI OKVIRICentrostyle dječji dioptrijski okviri su izrađeni od ultralakog materijala, 12 grama, elastični i otporni na deformacije.
Dizajnirani su da se sviđaju djeci uz istovremenu funkcionalnost i komfor gledanja.

 

Odabrali ste Vašem djetetu lijepe i kvalitetne naočale koje mu izvrsno stoje. Sigurno Vam ne bi bilo drago da se unište ili ukradu. Ovim osiguranjem naočale će biti sigurnije nego ikad prije.
Osigurajte dioptrijske  naočale s pripadajućim okvirima te ugrađenim staklima.
Pokriće traje godinu dana, vrijedi na teritoriju Republike Hrvatske i uključuje:
— popravak naočala u slučaju oštećenja
— nabavku novih naočala uslijed uništenja ili nestanka naočala uslijed provalne krađe i razbojstva.
Za slučaj da se  dioptrija promijeni ubrzo nakon što ste kupili nove naočale, dodatno možete osigurati i troškove izrade novih dioptrijskih stakala uslijed nagle promjene dioptrije. Dodatno osiguranje se odnosi na promjenu od +/–0,50  dioptrije u prvih šest mjeseci trajanja osiguranja.