Dječje naočale

 

Kod kupovine dječjih naočala trebate obratiti pozornost na nekoliko važnih stvari.
Dioptrijski okvir za djecu mora biti odgovarajuće veličine, da služi svojoj osnovnoj funkciji – ispravnoj korekciji vida. Ako je premalen, vidno polje je usko. Ako je preplitak, preširokog mostića, a i zbog nerazvijenog korijena dječjeg nosa – naočale klize a dijete će gledati preko naočala. Dječji dioptrijski okvir mora biti lagan, a opet dovoljno čvrst da izdrži sve opasnosti na koje nailazi u vrtiću ili školi. 
U ponudi su plastični i metalni dioptrijski okviri. Prednost metalnih je mogućnost prilagodbe prema nosu. Ako se iskrive, mogu se ispraviti. Ako se potrgaju, mogu se popraviti.

 

dječji dioptrijski okviri za bebe 1 Dioptrijski okviri za bebe
Optika Ćurin Vam nudi impresivan izbor prekrasnih dioptrijskih okvira za Vašu bebu. Uz razne zabavne boje i slatke stilove sigurni ste da će te naći savršen par dioptrijskih naočala  za dijete. 
Naši optičari imaju dugogodišnje iskustvo, vole djecu i znaju kako pripasati okvir i na najmanje osjetljivo lice. Naši okviri za bebe su odabrani da pruže udobnost, sigurnost i stil. FisherPrice

 

dioptrijski okviri dječji

 

Flex – elastični šarniri, koristan su detalj svih naočala, posebno dječjih.Oni omogućuju naočalnim ručkicama više kretanja i rastezanja uz manju vjerojatnost širenja ili loma okvira. Naravno, niti flex šarniri nisu neslomljivi.


 

titan dječji okviri

 

Titan. Najlakši materijal za izradu dječjih dioptrijskih okvira. Tanak, lagan izdržljiv. Ne izaziva kožne alergijske reakcije.

 


 

Naočalne leće.  Polikarbonatne naočalne leće Obzirom na materijal naočalnih leća, za dječje naočale dolaze u obzir isključivo plastični materijali. Najbolji su, iz sigurnosnih razloga,  polikarbonat ili trivex jer su znatno tvrđi od standardnih . Kao i za naočale odraslih, najbolje je da još imaju anti refleksni sloj te sloj protiv grebanja. 

 


 

Star wars dječji dioptrijski okviriStar Wars dioptrijski okviri za dječake – plastični, šareni, trendi okviri  sa slikama omiljenih junaka.

oio-titanflex dioptrijski okviriEschenbach -OIO titanflex dioptrijski okviri za djecu. Lagani, rastezljivi, izdržljivi.

 

 


 

Ray-Ban dioptrijski okviri -najprodavanja su kolekcija dioptrijskih okvira za djecu. Velik izbor trendi boja i oblika, djeca ih rado nose.
Ray Ban dioptrijski okviri


 

look  dioptrijski okviri od gumeLook dioptrijski okviri od gume za djecu i teenagere.
Čvrsto, sigurno, lagano, rastezljivo…

 

 

 


 

CENTROSTYLE DJEČJI OKVIRICentrostyle dječji dioptrijski okviri su izrađeni od ultralakog materijala, 12 grama, elastični i otporni na deformacije.
Dizajnirani su da se sviđaju djeci uz istovremenu funkcionalnost i komfor gledanja.

Nano vista dioptrijski okviri

Nano vista dječji dioptrijski okviri 5Dioptrijski okviri za djecu u pokretu. Cijela kolekcija NANO OPTICAL dioptrijskih okvira je dva u jednom. S dva sustava za pričvršćivanje koji se prilagođavaju situacijama. Ručkice za školu ili traka oko glave za sport i igru. Udoban, prilagodljiv, fleksibilan, otporan i dugotrajan. Ekstremna fleksibilnost NANO OPTICAL dioptrijskih okvira učinila ih je neuništivim.

 


 Za osiguranje naočala od oštećenja pitajte prilikom narudžbe.