Sunčane dioptrijske naočale

Nošenje dioptrijskih naočala nije prepreka za korištenje sunčanih naočala. Bez obzira na Vašu dioptriju možemo Vam izraditi sunčane dioptrijske naočale.
Sunčane naočale s dioptrijom mogu se izraditi iz sunčanih naočala koje možete odabrati u našoj ponudi.
Isto tako Vam možemo sunčana dioptrijska stakla ugraditi i u dioptrijske okvire iz naše ponude jer su modni trendovi trenutno takvi da su dioptrijski okviri i sunčane naočale vrlo slični po obliku, materijalu i boji.

 

Svi nose Ray-Ban, sad je i Vaš red. Ali čekajte… ne može naručiti Ray-Ban online, jer trebate dioptrijske naočalne leće? Bez brige, Optika Ćurin je Vaš dućan za dioptrijske Ray-Ban-ice.
Vi želite da Vaše dioptrijske Ray-Ban sunčane naočale budu polarizirane? Apsolutno! Optika Ćurin Vam može izraditi polarizirane naočalne leće u desetak različitih boja, odnedavno i graduirane.
Vi želite da Vaše Ray-Ban sunčane naočale imaju i špigl na prednjoj površini. I to možemo, u preko desetak različitih boja ogledala.
Vaša dioptrija je visoka ? Optika Ćurin Vam može izraditi dioptrijske sunčane naočale s najtanjim naočalnim lećama na tržištu.
Dakle, kod nas možete izabrati jedan od Ray-Ban okvira u boji i veličini po želji, naočalne leće po želji i Vi zadovoljni. Ako Vas baš zanima neka boja ili veličina koju ne vidite na našim stranicama, možemo Vam reći koliko bi se čekalo ako moramo naručivati od proizvođača.
Pošaljite upit na : optika.curin@zg.t-com.hr ili nazovite : 01 2335 273

 


 

Clip-on : dioptrijske i sunčane naočale u jednom!
Nosite li dioptrijske naočale? Ako je tako, Vama na otvorenom također trebaju sunčane naočale da Vas zaštite od sunčevog bljeska. Unatoč tome, mnogi ljudi nemaju odgovarajuću zaštitu od sunca, jer im to predstavlja dodatni trošak za dioptrijske sunčane naočale ili im je pre komplicirano nošenje i prebacivanje prozirnih i sunčanih naočala.
Praktična i povoljna kombinacija je nošenje dioptrijskih clip-on naočala.