Crizal Sapphire naočalne leće – prozirnost najbolja u klasi.

image-1.8

Prozirnost naočalnih leća najbolja u klasi.

Kakva god bila situacija, bljesak je zbunjujući.

Živimo u okruženju prepunom svjetla koje dolazi iz različitih izvora i sa svih strana, bez obzira je li riječ o otvorenom ili zatvorenom prostoru. To je tek početak, naša budućnost je prepuna novih tehnologija koje će naš život učiniti još svjetlijim. To vodi u svijet prepun REFLEKSIJE!

Nova dorada – CRIZAL SAPPHIRE uzima najbolje od svjetla i uklanja refleksiju s obje površine leće (prednje i stražnje), bez obzira na izvor i kut upada svjetla. Leća je gotovo prozirna što dodatno doprinosi estetici i udobnosti nošenja.

​ Crizal Sapphire 360˚ UV leće pružaju vrhunsku jasnoću i transparentnost tako da možete ostati usredotočeni bez obzira na to što radite. Ove antirefleksivne naočalne leće dolaze s tehnologijom Multi-Angular ™, koja pomaže u smanjenju refleksije iz svih smjerova, pružajući bolju estetiku, poboljšanu UV zaštitu i sigurniju noćnu vožnju.

Bez bljeska + UV zaštita.

Crizal Sapphire 360˚ UV antirefleksivne leće ne pomažu samo protiv odbljeska. One također osiguravaju potpunu UV zaštitu.

Razvijene od strane tvrtke Essilor International i podržan od strane stručnjaka treće strane, E-SPF® je indeks ukupne UV zaštite leća Crizal Sapphire 360˚ UV je jedina naočalna leća koji nudi E-SPF 35.

 

PRUŽA OPTIMALAN VID & DUGOTRAJNU PROZIRNOST

Pretstavlja najpotpuniju zaštitu protiv refleksije, ogrebotina, prljavštine, prašine i kapljica vode