Dioptrijski okviri – modeli za 2018. godinu

image-1.8

Najnoviji trendovi naočala -najpopularniji moderni dioptrijski okviri u 2018.

Početak sezone najbolje je vrijeme da si nabavite nove kul naočale. A kada smo već na ovoj temi, nemojte ići u šoping bez da se dobro informirate koji su najnoviji  moderni trendovi dioptrijskih naočala!

Napravili smo rezime nadolazećih trendova dioptrijskih okvira u 2018, kako biste znali što je u modi a što nije.

Ako tražite neke moderne dioptrijske naočale koje će pristajati novoj odjeći u poslovnom stilu ili tražite odlične dioptrijske naočale koje će ići uz casual garderobu za šetnju gradom, imamo rješenje za sve. Nastavite čitati i otkrijte najpopularnije trendove dioptrijskih naočala!

TRENDOVI BOJA  DIOPTRIJSKIH NAOČALA U 2018. g.

Ova sezona nagovještava vraćanje nekoliko popularnih trendova, dok su ostali stilovi sunčanih i dioptrijskih naočala specijalno namijenjeni za zimski period.

Što se tiče boja, tamni tonovi dominiraju ovom sezonom. Vrhunske moderne naočale imaju boju kornjačevine, koja je kralj boja. Također su vrlo popularni crni, smeđi, prozirni i crveni dioptrijski okviri!

Ovdje se nalazi pregled trendova boja za  dioptrijske naočale:

PLASTIČNI DIOPTRIJSKI OKVIRI BOJE KORNJAČEVINE

Plastični dioptrijski okviri boje kornjačevine najbolji su izbor ako želite ostati u PERSOL DIOPTRIJSKI OKVIRIskladu s trenutnim trendovima naočala. Postoji mnogo paleta boja ovog trendi uzorka, tako da ćete sigurno pronaći savršene naočale prema svojem tonu kože i kosi! Naočale od kornjačevine izvrstan su sezonski izbor jer ih možete lako uskladiti s vašom odjećom za jesen/ zimu.

NAOČALE S CRNIM DIOPTRIJSKIM OKVIRIMA

Naočale s crnim dioptrijskim okvirima najbolji su izbor jer je ova ne-boja prilično popularna za vrijeme sezone jesen/zima. Također odlično idu s formalnim stilom odjevanja, kao što su bijele košulje i crna odijela.

Persol i Oga crni dioptrijski okviri su među najtraženijima u našoj ponudi:
CRNI DIOPTRIJSKI OKVIRI

Crni debeli okrugli dioptrijski okviri naočala isto tako izgledaju jako dobro i dobar su izbor ako imate oblik lica uz koji ne idu kvadratne naočale.

Retro stil mačkastih crnih dioptrijskih okvira  odličan je izbor za žene u poslovnom okruženju jer daju pametan i tajanstven izgled koji naglašava profesionalnost.

Ekskluzivno za žene, preporučujemo crne mačkaste dioptrijske okvire, kao što su …

 

NAOČALE SA ZLATNIM METALNIM  DIOPTRIJSKIM OKVIRIMA

Kada nosite zlato ostavljate poseban dojam. Prema tome prirodno je da najbolja promjena izgleda uključuje zlatne metalne dioptrijske okvire naočala.

Evo nekoliko zlatnih dioptrijskih okvira od …

Jednostavno i ravno u sridu. Zlatne metalne naočale  profinjene su i odišu elegancijom. Ovi dioptrijski okviri naočala su definitivno izvrstan izbor za ured ili zatvorene prostore –  a možete ih nositi i za izlaske.

Okrugle metalne naočale često se dovode u vezu s pažnjom oko detalja i mogu učiniti čuda za Vas u poslovnom okruženju. Ovo je jedan od omiljenih muških dioptrijskih okvira naočala, ali također može biti izvrstan izbor i za žene!

CRVENE, RUŽIČASTE i LJUBIČASTE BOJE OKVIRA NAOČALA

Crvene boje sa svim svojim varijacijama, bilo ružičastim  ili ljubičastim bojama okvira,  namijenjene su ženama. Ovi ženski dioptrijski okviri naočala u slatkim bojama hipi su i hrabar izbor, savršen izbor za modernu ženu.

Evo nekoliko crvenih dioptrijskih okvira za 2018 od…

Ružičaste naočale slatke su i razigrane, a najbolje pristaju mlađoj ženi, npr. studentici.

Za hrabro iskazivanje mode preporučujemo radikalnije, crvene mačkaste dioptrijske okvire, iz naše zadnje kolekcije.

Crveni mačkasti dioptrijski okviri mogu biti  jako atraktivni – ako vam je boja kože tamnije nijanse, kontrast će biti predivan. U konačnici, crvena boja daje vam privlačan i tajanstven izgled.

CRNI DIOPTRIJSKI OKVIRI

DIOPTRIJSKE NAOČALE TIRKIZNIH BOJA

Prekrasna tirkizna boja je duboka boja izrađena od nijansi plave i zelene boje. Tirkizna boja nije uobičajena boja za dioptrijske okvire zbog čega je još interesantnija za nošenje.

Postoji više nijansi tirkizne boje – od vrlo svijetlih do duboko tamnih. Najbolje je odabrati one koje najviše odgovaraju vašoj boji kože. Svjetlije nijanse bit će u kontrastu tamnijoj boji kože i obratno.

Preporučujemo tirkiznu boju za čvrste debele dioptrijske okvire, kako biste naglasili ovu boju zbog njene jedinstvenosti. Ogromni debeli kvadratni dioptrijski okviri zbog svoje veličine, bolje će naglasiti kromatsku tirkiznu boju.

Za razigraniji izgled, možete probati tirkiznu u kombinaciji boja  fuksije, jedna je od boja koja dobro pristaje. Mnoštvo varijacija boja stvarno daje dodanu vrijednost klasičnom obliku kvadratnih dioptrijskih okvira.

 

Okrugle smeđe dioptrijske naočale s dioptrijskim okvirima imitacije drva odlično se pristajati ljudima svijetle boje kože. Zbog svojeg formalnog stila, ovi dioptrijski okviri dobar su izbor za žene i muškarce koje redovito nose naočale u poslovnom okruženju.

Tanji dioptrijski okviri, s mekšom stranom, u svjetlo smeđoj boji dobro idu uz tamniju boju  kože. Ovi dioptrijski okviri daju svjetlinu Vašem licu. Svijetlo smeđa boja svestrana je boja, dobro pristaje uz veliki izbor odjeće.

Siva boja je hladna, proračunata boja, savršena za bilo koje kutne dioptrijske okvire.

TRENDOVI DIOPTRIJSKIH NAOČALA: NAJPOPULARNIJI STILOVI I OBLICI

Debele naočale, hipster obrisi, okrugli dioptrijski okviri, sve su popularniji, dok elegantne linije dioptrijskih okvira, poput mačkastih ili kvadratnih dioptrijskih okvira zadržavaju svoju važnost.

CLUBMASTER DIOPTRIJSKI OKVIRI ZA NAOČALE

Ray Ban ClubmasterTanke i elegantne, Clubmaster naočale koje idu visoko uz obrve, moćan su modni dodatak za Vaš profesionalni život. Dostupni za muškarce i žene, ovi dioptrijski okviri jednako su moderni i praktični.

 

HIPSTER KVADRATNE NAOČALE

Hipster naočale izvrstan su odabir ako se želite izdvojiti iz gomile.

Hipster dioptrijske naočale sadrže jedinstven dizajn, obično kvadratnih linija koji ne viđate svaki dan. Odlično pristaju kreativcima.

Hipster naočale namijenjene su muškarcima i ženama, i trebale bi se nositi s pomodnom odjećom koja ističe vašu kreativnu sposobnost.

Konačno, odaberite hipster dioptrijske okvire jer su kul, moderne naočale koje su jedan od najvećih ovogodišnjih trendova dioptrijskih naočala i bit će popularne tijekom 2018. godine.

AVIJATORICE

Avijatorice, dioptrijske ili sunčane, dugo su bile omiljene među ljubiteljima naočala. Dok su avijatorice za sunčane naočale daleko najpopularnija linija naočala u ljeti, u jesensko doba možemo se preusmjeriti na novi zanimljivi trend: Avijator dioptrijske naočale. Dostupne za žene i muškarce, dioptrijske naočale avijatorice mogu se nositi sa ili bez dioptrijskih leća. Možete ih nositi kao modni dodatak kako bi podigle vaš stil odijevanja i naglasile linije lica.

DIOPTRIJSKI okviri 2018 3

MAČKASTE NAOČALE

Snažne kao i uvijek, mačkaste naočale još su u modi i najbolji su prijatelj ženama u akademskom i poslovnom okruženju.

Mačkasti dioptrijski okviri su seksi, a opet ozbiljni i ostavljaju dojam odlučne žene koja zna što želi.

OKRUGLI OKVIRI ZA NAOČALE

ESCHENBACH TITANFLEX DIOPTRIJSKI OKVIRIOkrugli dioptrijski okviri odličan su izbor za muškarce i žene koji žele promijeniti izgled. Njihove retro linije garantiraju vam da nećete ostati neprimijećeni.

Okrugli dioptrijski okviri lijepi su i jednostavni. Zahvaljujući obožavateljima Johna Lennona one su postale simbol slobodnog duha i kreativnih ljudi.

Za profesionalniji izgled, odaberite metalne okrugle dioptrijske naočale.

Okrugli dioptrijski okviri dobro pristaju uz kvadratni i pravokutni oblik lica.

Mogu se kombinirati i uskladiti s raznim stilovima odijevanja, od poslovnog do hipster stila vesti i kapa.