Dioptrijski okviri – trendovi modela za 2020. godinu

image-1.8

Najnoviji trendovi dioptrijskih naočala. Najpopularniji dioptrijski okviri – modeli 2020. godine.

Ne postoji bolji modni dodatak koji ažurira Vaš stil tako brzo kao par potpuno novih dioptrijskih okvira.
Obavezan dio garderobe bilo kojeg ljubitelja mode, nije čudo da su trendovi dioptrijskih okvira toliko popularni. Bez obzira da li ih nosite s dioptrijskim lećama ili kao običan modni izričaj dok šetate gradom, moderne dioptrijske naočale koje privlače pažnju mogu ozbiljno osvježiti Vaš izgled.
2020 g. donosi puno stilskih dioptrijskih naočala i favorizira odvažne. No, ne brinite ako velike ili šarene naočale nisu Vaš stil. Postoji puno klasičnih oblika koji su jednako tako u trendu!
Potražite inspiraciju za kupovinu u novoj sezoni, našom kratkom šetnjom kroz najaktualnije trendove dioptrijskih okvira s početka 2020. Zaokružili smo sve predstojeće dioptrijske okvire za 2020.g., tako da znate što je vruće … što je vani i pomažemo Vam da odaberete savršen par okvira.

Trendovi boja dioptrijskih naočala za 2020. godinu.

Geometrijski, vitki i predimenzionirani, mačkastih oblika i prepoznatljivi detalji, sve su to odiše ove nadolazeće sezone za muškarce i žene.
Izaberite ih s prozirnim okvirima za suptilniji izgled ili podebljanim okvirima ili ukrasima u boji odjeće za trend-set.
Budite dramatični s crvenim nijansama ili profesionalni s tankim i laganim zlatnim okvirima.
Ove sezone se vraća nekoliko popularnih trendova. Što se tiče boja, tamni tonovi ustupaju mjesto zanimljivim kombinacijama boja i printa ili pak idu obrnuto, u prozirnim ili prozirnim pastelima. Crni, havana, jasni i crveni okviri i dalje su vrlo popularni.

Kako se raščlanjuju trendovi boja naočala:

Podcijenjene prozirne dioptrijske naočale.

Naočale s prozirnim okvirima jedan su od najpopularnijih trendova naočala 2020 godine. Čista plastika plijenila je maštu modnih dizajnera posvuda i prenosi se iz odjeće do ostalih modnih dodataka.
Suptilno i istodobno modno napredno, izgleda da su prozirni okviri naočala tu da ostanu, bez obzira na njihovu bezbojnu prozirnu verziju ili hrabre kombinacije s obojenim ručkicama.

Bijela i prozirna plastika privukle su pažnju dizajnera koji ih koriste u različitim modnim detaljima – pearl torbama, bijelim cipelama, prozirnim kaputima. Naočale slijede ovaj smjer a bijeli i prozirni okviri jedan su od glavnih trendova ove nadolazeće sezone i za muškarce i za žene.

Bez obzira na to želite li postići dovršeni izgled ili se želite oblačiti kako bi impresionirali, bijele ili prozirne naočale olakšavat će Vam posao. Kako biste zadržali fokus na naočalama, pobrinite se za odabir odjeće ili šminke u svjetlijim nijansama.
Prekrasan Humpreys dioptrijski okvir je uniseks, pa ako tražite prozirne naočale, ovo je najbolji izbor. Možete ih dobiti i u trendi prozirnoj medenoj nijansi koja će sjajno izgledati na laganim, blijedim tonovima kože.

Prozirne naočale
Ultimatum u trendu i stilu – jasan trend prozirnih okvira za naočale 2020. godine. Ove naočale mogu biti prozirne ali Vi nećete biti kad ih nosite. Iako su popularni dugi niz godina, bijeli i prozirni dioptrijski okviri vraćaju se i ove godine su jedan od najvažnijih trendova. Ako pravilno nosite prozirne naočale, nema razloga da si ne priuštite jedan par. Vrlo popularne kod žena koje nose laganu šminku.

 

 

Okrugli metalni dioptrijski okviri

Baš kao Harry Potter, ali učinite to modno.
Da, ovi okrugli, žičani dioptrijski okviri koji izgledaju štreberski !
Okrugle naočale evociraju osjećaj pametnog stila i sofisticiranosti i za muškarce i za žene. One stvaraju vibraciju koja je retro, ali u potpunosti moderna.

Brzi savjet. Pri kupnji okruglih dioptrijskih naočala pobrinite se da se kroz njih ne vide Vaše obrve. Također, okrugle naočale ne bi Vam trebale sjediti na obrazima.

Za žene i djevojke većinom svjetlije i zlatne boje. Za muškarce sivo do crnog.

U Optici Ćurin će Vam ukazati na te momente prilikom odabira.