Dolce&Gabbana dioptrijski okviri 2017

image-1.8

Imati lijepe naočale jednako je važno kao imati lijepe cipele ili torbicu. One će Vam izgledati moderno i lijepo, čak i kada niste imali vremena maskarom sakriti umorne oči  i podočnjake.

Naočale su danas jedan od najvažnijih modnih dodataka i promjena svake sezone. Ali pazite !  U svemu što je moderno ne znači da “vidite” sebe. Da bi privukli tuđe poglede na svoje lice, najbolje je da pažljivo odaberete naočale.

Naočale su postale više kao modni detalj a zaštitita očiju postala sekundarna. Iako su kvalitetne naočale daleko skuplje od običnih, činjenica je da se na njima ne treba štediti.

Za većinu ljudi su naočale uglavnom pomagalo za vid. Međutim sve više je zastupljena i modna komponenta. Sam odabir naočala ipak izražava čak i neke Vaše osobnosti. Baš zbog modnog efekta žene i muškarci podjednako bez kompleksa koriste naočale umjesto kontaktnih leća.

Naočale su već i modni detalj koji odrazava osobni stil.

Dolce&Gabbana su jedna od najpoznatijih modnih kuća na svijetu. Dolce&Gabbana je osobito popularan po svojim naočalama a sada se proteže tijekom nekoliko  područja mode kao što su pribor, parfemi i kozmetike. Do proširenje brenda Dolce&Gabbana došlo je tijekom  90-ih, kada je počela proizvodnja  satova i Dolce&Gabbana naočala, koje su danas među najlegendarnijim i najprodavanijim modnim dodacima u svijetu.

Njihov logo, kao što je ime,vrlo je jednostavan i neposredan, prikazujući ili punu markom “Dolce & Gabbana” ili najčešće korištene kratice “D&G”.

Dolce&Gabbana naočale su obično smione dizajnom, iako ima također, ne odveć nametljivih, decentnijih primjeraka, prepoznatljivih po svojim suptilnim, ali dopadljivim D&G logom.

Osobe najčesće nisu sigurne koji je odabir okvira naočala  adekvatan za njihovo lice. Postoje više mišljenja koji okvir naočala je odgovarajući za široko lice, za osobe sa manjim očima ili za one koje žele više isticati svoje oči. Iako to očito nije najveći problem s naočalama. To je nešto o čemu razmišljaju dizajneri za naočale koji rade u  D & G.  I imaju uspješan recept. 

Iako su se dosadašnjim radom  nedvojbeno dokazali, oni su i dalje maksimalno kreativni. Tako će i za novu sezonu njihova kolekcija biti veoma atraktivna i privlačna za njihovu modnu armiju u cijelom svijetu.

U novoj kolekciji biti će dominantan  retro stil i njegove modificirane verzije s punim okvirom. Primjerice, ove naočale dobro pristaju većini ljudi, mada je stvar odabira i osobnog stila i ukusa. Takođe, u ponudi su i okrugli okviri i u raznim bojama. Novom kolekcijom obuhvaćena je uglavnom ženska populacija uz po koji muški model.

Sigurni smo da će svako pronaći dobro osmišljene i dizajnirane naočale da bi kompletirao svoj stajling.

Vi jednostavno ne možete pogriješiti s Dolce & Gabbana naočalama.

Našu ponudu pogledajte ovdje …