Eschenbach Titanflex dioptrijski okviri

image-1.8

TITANflex by Eschenbach

Premium brand TITANflex sinonim je visokotehnološkog i jednostavnog dizajna. Istoimeni vrhunski materijal sastoji se od kombinacije titana i čelika i postavio je nove standarde još prije tridesetak godina.

Titanflex je jedinstven materijal, iznimno lagan i pruža Vam neusporedivu udobnost. Nevjerojatna mogućnost memorije omogućuje dioptrijskim okvirima od Titanflex-a vraćanje nakon savijanja u svoj izvorni oblik.

Deset puta su fleksibilniji od standardnih metala. Izvanredne su značajke neizostavno jasne, klasične forme i bezvremenski upečatljiv dizajn.

Dodir ničega!

Model TITANflex 3666  teži samo 10 grama i stoga je lagan kao pero. Asketski dizajn koji namjerno izbjegava sve moderne eksplozije boja ako ne želite pratiti trendove. Međutim, vrhunac okvira skriva se u detaljima jer filigranski okvir izrađen je od ultralight titana, koji je izuzetno otporan i gotovo neuništiv.

Nakon savijanja, materijal se uvijek vraća u svoj izvorni oblik. Optimalna udobnost nošenja je zajamčena! Naravno, okrugao oblik okvira dopušta ugradnju i većih dioptrija. Dubina okvira pogodna je i za ugradnju progresivnih naočalnih leća.

Našu ponudu Eschenbach dioptrijskih okvira pogledajte ovdje …