Essilor Eyezen naočalne leće

image-1.8

 

Za život u digitalnom okruženju uz Eyezen naočalne leće iz Essilora.

Essilor je svjetski proizvođač naočalnih leća koji bilježi već 160 godina dugu tradiciju posvećenu inovacijama, istraživanjima i razvoju korektivnih leća.

Prepoznavši posljedice utjecaja digitalnih uređaja na naš vid i njihovu sve veću primjenu u našem okruženju, već prije 20 godina Essilorov  centar za istraživanje i razvoj je pokrenuo rad na razvoju leća za život u digitalnom okruženju, iz čega su nastale  Eyezen naočalne leće.

Svakodnevno provodimo vrijeme ispred digitalnih uređaja kroz učenje, posao, zabavu, a današnja rutina podrazumijeva ‘multitasking’ i korištenje više digitalnih uređaja istovremeno. U suvremenom okruženju oči se moraju intenzivnije fokusirati da bi se prilagodile udaljenostima između različitih vrsta digitalnih uređaja, kao i znakovima različite veličine.

Istovremeno, oči su izložene refleksiji s digitalnih ekrana i štetnoj plavo – ljubičastoj svjetlosti.

Svi ti faktori dovode do napetosti i zamora oka.

Nošenjem Eyezen naočalnih leća,  oči su odmorne tijekom cijelog dana i u svakodnevnom korištenju više digitalnih uređaja paralelno.

 

Eyezen  Focus technologija – smanjuje napetost očiju, olakšava čitanje sitnih znakova, osigurava prirodan položaj tijela pri korištenju smartphonea ili tableta.
U donjem dijelu leće dodana plus dioptrija pomaže akomodaciji oka u izoštravanu bliskih predmeta.

Light Scan tehnologija smanjuje bliještanje, poboljšava kontrast, te pomaže u prevenciji preuranjenog starenja očiju.

EPS – Eye Protect System – integrirana filter tehnologija za zaštitu od štetnih ultra-ljubičastih zraka. Pomaže Vam vidjeti jasnije i smanjiti naprezanje očiju bez obzira na veličinu uređaja i udaljenosti na kojoj ih držite.

Crizal Prevencia – dodatni zaštitni sloj na Eyezen naočalnim lećema pruža još više zaštite od plave svjetlosti digitalnih uređaja i LED rasvjete.

Essilor Eyezen naočalne leće su idealno rješenje za za Vas ako živite u modernom okruženju digitalnih uređaja, puno čitate, umorne su Vam oči i imate 35 – 45 godina.