Etnia Barcelona dioptrijski okviri

image-1.8

Etnia Barcelona dioptrijski okviri

Par riječi o povijesti…

David Pellicer, osnivač Etnia Barcelone, treća je generacija obitelji proizvođača naočala. Kao dječak koji odrasta u obiteljskoj tvornici, nikada nije razumio zašto dioptrijske naočale postoje samo u dvije boje: smeđe i crne. Zašto ne crvene, zelene i žute? Zašto ne više boja, uzoraka, ili dizajna? Kad je započeo svoju vlastitu tvrtku, krenuo je promijeniti način na koji mi vidimo i kako nas vide.

David kombinira obiteljsku baštinu proizvodnje naočala visoke kvalitete sa šarenilom duha svog grada – Barcelone.  Rezultat je više od 15 godina prekrasne elegancije izgrađene na 70 godina tradicije.

Bilo da je izrađen od acetata, metala ili elastičnog Nanoflex-materijala, Etnia Barcelona okviri omogućuju Vam da budete to što jeste. Dostupni u modernom i vintage dizajnu, tu su Etnia Barcelona okviri koji su napravljeni baš za Vas. Još Vam preostaje samo da odaberete najkvalitetnije dioptrijske naočalne leće koje će Vam pomoći da se istaknete u masi. Mi smo uzbuđeni ponuditi Vam ovu novu liniju koja odražava Vašu osobnost!

Etnia Barcelona ima novu liniju naočala za sezonu 2017 koja će golicati maštu.  Za svaki od njih ćete naći da bi mogao biti zabavan za nošenje. U potrazi ste za savršenim parom i sigurno Vam je prilično teško prolaziti kroz katalog. 

Najnoviji dioptrijski okviri Etnia Barcelona.

Možete nositi Etnia Barcelona naočale u mnogo stilova a  kroz zabavu  ćete pronaći svoj model i na kraju izabrati primjerak savršen za sebe. Morate proći kroz nekoliko stilova i boja okvira prije nego dođe do odluke. Uživati ćete ​​u kupovini isprobavanjem svakog novog para. Primjerci okvira koje tražite će biti sasvim jedinstveni i oni Vam moraju ponuditi povjerenje koje tražite u svojim naočalama.

Etnia Barcelona dioptrijski okviri u svim bojama.

Možete pronaći okvir koji Vam se sviđa u boji koju mrzite. Zato trebate tražiti okvir u boji u kojoj ćete uživati jer ćete ih koristiti na način koji ima najviše smisla za Vaš osobni stil. Možete nositi šminku u svojoj omiljenoj boji ili možete nositi Etnia Barcelona naočale koje će zamijeniti Vaše omiljene boje za svaki dan.

Etnia Barcelona dioptrijski okviri po pristupačnim cijenama.

Potrošiti ćete manje novaca na svoje naočale i naučiti ćete kako kupovati naočale koje Vas čine da se osjećate dobro. Vi nosite Etnia Barcelona naočale kako bi izrazili svoj stil i zato  se  morate osigurati da ste izbor uzeli u svoje ruke. Naći ćete naočale koje su lijepe a i Vi  ćete se osjećati lijepom noseći ih svaki dan u javnosti.

Nove modele dioptrijskih okvira Etnia Barcelona u našoj ponudi pogledajte ovdje …