Hoya progresivne naočale – cijene

image-1.8

Hoya progresivne naočalne leće

Imate li problema s promjenom fokusa iz blizine na daljinu? Želite li izbjeći neugodan plivajući efekt povezan s progresivnim naočalnim lećama dostupnim na policama dućana?

Hoya LifeStyle 3 prilagođene progresivne naočalne leće omogućuju jasan, opušten vid za sve udaljenosti, kao i prirodnu progresiju između svih udaljenosti (za gledanje u daljinu, na srednje udaljenosti i na blizinu). Štoviše, Hoya LifeStyle 3 individual uzima u obzir način na koji nosite dioptrijske okvire, i ostale individualne parametre lica, okvira i Vaših zjenica, te Vam prema tome omogućuje da imate ispravnu korekciju vida baš tamo gdje Vam je potrebno.

 

Značajke Hoya progresivnih naočalnih leća

Hoya LifeStyle 3 progresivne naočalne leće inspirirane su ljudima i optimizirane tehnologijom. Pri stvaranju ovih prilagođenih progresivnih naočalnih leća tvrtka Hoya je slušala povratne informacije primljene od korisnika i donijela je važan zaključak: jedan dizajn ne odgovara svima. Ova spoznaja dovela je razvoja dvije varijante dizajna:

  • Hoya LifeStyle 3 Urban: Savršen odabir ako Vam je potreban optimalan vid za gledanje objekata na svim udaljenostima – u blizini, sredini, daljini. Idealan dizajn za čitanje, rad na računalu i svakodnevne aktivnosti.
  • Hoya LifeStyle 3 Allround: Idealne su ako provodite mnogo vremena na otvorenom i bitno Vam je da se više istakne udaljenija zona. Pruža oštar, nesmetan vid za dinamičke aktivnosti.

 

Prednosti Hoya progresivnih naočalnih leća

S Hoya LifeStyle 3 prilagođenim progresivnim naočalnim lećama, imat ćete sljedeće beneficije:

  • Vrlo precizno ispravljanje za jasniju sliku.
  • Savršeno fokusiranje bez napora.
  • Šire vidno područje za gledanje na blizu i srednjih udaljenosti, izuzetno prikladno za čitanje i korištenje mobilnih uređaja.
  • Prirodan stabilan vid prilikom kretanja.
  • Dvije dizajnerske varijacije koje odgovaraju Vašim individualnim potrebama

Hoya LifeStyle 3 individual nudi sve beneficije koje ima i Hoya LifeStyle 3 ali uzima u obzir i dodatne individualne parametre nošenja, pa time rezultira personaliziranijim naočalnim lećama.

 

Jeste li znali?

Kada Vam optičar propiše Hoya LifeStyle 3, informacije o Vašem životnom stilu ključne su kako bi se osiguralo najbolje moguće iskustvo vida, prilagođeno Vašim potrebama.

Stvaranje Hoya LifeStyle 3  progresivnih naočalnih leća izravan je rezultat kliničkih ispitivanja, analiza nosilaca leća i proučavanja ponašanja potrošača diljem Europe.

Cijena Hoya progresivnih naočalnih leća :  400 – 700 Eura za par leća. Cijena ovisi o kvaliteti leća, materijalu / tankoća i čvrstoća /, fotoosjetljivosti, vrsti akcijske ponude i načinu plaćanja.