Par savjeta kako odabrati optičara ?

image-1.8

Pronalaženje pravog mjesta kako biste obavili Vašu rutinsku kontrolu vida i naručili izradu dioptrijskih naočala relativno je jednostavan i brz proces. Danas postoje mnoge samostalne optičarske obrtničke radnje kao i poznati nacionalni lanci koje svi znamo.

Međutim, Vaš izbor može utjecati na zdravlje Vaših očiju i na uslugu koju dobivate. Prije nego što rezervirate termin kod optičara kod kojeg niste nikada bili, provjerite njegovu razinu kvalifikacije. Ako se radi o liječniku ili optometristu, znači da je potpuno kvalificiran i osposobljen za brigu oko Vaših novih naočala i zdravlja očiju. Jedan od glavnih razloga zašto pojedinci rezerviraju termin kod bilo kojeg optičara jest činjenica da mnogi nude besplatnu kontrolu dioptrije.

Doista, to može biti odličan način za brigu oko zdravlja očiju uz financijsku uštedu. Preporuka inače, jest, posjetiti oftalmologa svake dvije godine kako biste pratili stanje vida i bili sigurni da nemate zdravstvenih problema s očima.

Ako ste u potrazi za besplatnom kontrolom vida, bilo bi dobro da zapamtite sljedeće: zbog činjenice da je usluga besplatna nemojte si dopustiti da odaberete optičara koji ne nudi standard i raspon brige o očima koji želite ili trebate, čak i ako Vam pomaže da uštedite novac! Zdravlje očiju je važno jer se vid ne može popraviti nakon što je jednom izgubljen.

Stoga vođenje brige o očima na način da redovito posjećujete poznatog praktičara moglo bi povećati vjerojatnost da dovoljno rano saznate za zdravstvene problema očiju pa tako možete usporiti ili zaustaviti napredovanje bilo kojeg zdravstvenog stanja.

Prema tome, dobro je iskoristiti mogućnost besplatne kontrole vida ako nemate novaca za kvalitetnije zdravstvene usluge za zdravlje oka.

Drugi razlog je i što Vam to može znatno uštediti vrijeme.

Da biste bili sigurni da je Vaš optičar ugledan praktičar, raspitajte se kod obitelji i prijatelja, pitajte ih za njihovo mišljenje o optici koju planirate posjetiti radi kontrole vida. Isto kao kada je u pitanju posjet liječniku ili stomatologu, ljudi uglavnom vole pružiti svoje savjete o najboljim zdravstvenim stručnjacima u Vašoj okolici.

Osvrti na forumima i Facebook-u mogu biti od koristi.

Također biste trebali razmotriti da li Vam ta praksa može pružiti cijeli niz usluga kako bi udovoljili Vašim zahtjevima. Ako nosite naočale, sigurno ćete trebati trgovinu koja ima veliki izbor dioptrijskih okvira različitih cijena. Možda će Vam trebati tanke naočalne leće, zaštitni slojevi i još mnogo toga, pa provjerite da li Vaš odabrani optičar može ponuditi sve što Vam je potrebno.
Ukratko, odaberite optičara koji je potpuno kvalificiran i sposoban Vam pružiti cijeli niz usluga koje su potrebne kako bi zaštitili zdravlje svojih očiju, jer upravo je to najvažnije.

Nemojte se bojati prihvatiti ponudu za besplatnu kontrolu vida ali nemojte si ni dopustiti da to bude Vaš jedini kriterij pri odabiru.

Provjerite da li optičar ima višegodišnje iskustvo i kvalificirane djelatnike. Mnogi danas zbog uštede ne zapošljavaju stručan kadar nego pod krinkom „ besplatno i gratis „ privlače kupce a kasnije dolazi do razočaranja.

Online kupovina možda u startu nudi par kuna uštede ali servis , rezervni dijelovi i reklamacije nisu mogući.

Optika Ćurin je obiteljska tvrtka koja pruža vrijednost i brigu od 1989. godine, služeći lokalnoj zagrebačkoj i široj klijenteli.

Optika Ćurin Vam nudi širok izbor dioptrijskih okvira i naočalnih leća po konkurentnim cijenama. Stručno osoblje tvrtke Optike Ćurin ima više od dvadeset godina iskustva i koristi najnovije tehnologije za pružanje vrhunske, kvalitetne usluge.

Optika Ćurin nudi i temeljitije kontrole vida u odnosu na uobičajene, uz mogućnost naručivanja subotom i radnim danima u kasnim popodnevnim satima kako bi usluge bile dostupne onima koji rade od devet do pet i školarcima.

Optika Ćurin ima lako dostupan parking ispred svojih prostora za sve svoje kupce.

Da biste saznali više, molimo nazovite: 01 2335 273.