Kako znate treba li Vaše dijete dioptrijske naočale?

image-1.8

Kako znate treba li Vaše dijete dioptrijske naočale?

Nanovista, brend  dioptrijskih okvira za djecu nudi Vam najbolje okvire za ispravljanje problema s vidom Vašeg djeteta.

Imati jasnu viziju svega što  je neophodno, nužno je, pogotovo kad je riječ o djetetu, jer je važno za njegov razvoj i učenje. Kada su mladi, obično ne trebaju dioptrijske naočale jer većina njih ima odličan vid.

Postoje izuzeci, pa je važno da roditelji odu profesionalcu i pobrinu se da dijete dobro vidi.

Trenutno, jedno od petero djece školske dobi pati od problema s vidom, poput kratkovidnosti, strabizma ili dalekovidnosti.

 

Kako otkriti treba li Vaše dijete dioptrijske naočale ?

Ako Vaše dijete počne pokazivati bilo koji od sljedećih simptoma, važno je da ga odvedete oftalmologu kako bi provjerio vid i obavijestio Vas o djetetovom problemu s vidom:

  1. Dijete zabada nos u knjigu / čita iz blizine /.
  2. Zamolite dijete da zatvori jedno pa drugo oko i neka proba pročitati neki tekst u kući koji bi se normalno morao pročitati.
  3. Dijete pati od vrtoglavice ili glavobolje kada dulje vrijeme promatra nešto.
  4. Ako ima nadražene oči nakon završetka aktivnosti.
  5. Stišće kapke ili se približava kad gleda televiziju.

Ako nakon posjeta oftalmologu Vaši mališani moraju nositi dioptrijske naočale, treba biti oprezan i prije svega treba im dati do znanja da to nije nikakav veliki problem.

Budući da Vaše dijete prvi put nosi dioptrijske naočale, važno je da su kvalitetne i da se u njima osjećaju ugodno. Nanovista je vodeća marka neuništivih dioptrijskih naočala za djecu.

Nanovista dioptrijski okviri za djecu.

 Nanovista su naočale namijenjene djeci koja se najviše kreću. Izdvajaju se udobnim, sigurnim i otpornim okvirom i sve to ih čini neuništivim naočalama za djecu.

Optika Ćurin Vam preporučuje Nanovista za prve naočale vašeg djeteta, jer djeca mogu raditi omiljene aktivnosti bez komplikacija.

Imaju dva sustava za pričvršćivanje. Klasične ručkice za svakodnevno nošenje ili elastičnu trakicu oko glave za slobodne aktivnosti ili sport. 

Vaši mališani mogu uživati u svakodnevnom životu bez da primijete da nose naočale.

Nanovista modele možete pogledati ovdje :