Hoya LifeStyle 3 progresivne naočalne leće

image-1.8

Hoya LifeStyle 3 progresivne naočalne leće


Hoya
 
– japanska kvaliteta – svjetski lider u dizajnu i proizvodnji progresivnih naočalnih leća.

Nova generacija LifeStyle dizajna još se bolje podudara Vašem životnom stilu.

LifeStyle 3, novi i poboljšani progresivni dizajn progresivnih naočalnih podudara se izazovima današnjeg vida i Vašim specifičnim potrebama.

LifeStyle 3 uključuje 3 varijacije dizajna koji su posebno prilagođene aktivnim životnim stilovima današnjih nositelja progresivnih naočala.

Današnji presbiopi ne dopuštaju da ih problemi vida usporavaju. Volite putovati i baviti se sportom. Naporno radite. Čitate knjige i digitalne knjige. Provodite puno vremena na tabletima i pametnim telefonima. 

Moderni životni stilovi predstavljaju izazov Vašim očima.  Uravnoteženost koja najbolje odgovara ne može se postići jednim dizajnom koji bi odgovarao svakome, zato je proizvedena progresivna naočalna leća za određeni životni stil.

LifeStyle 3 Indoor ako ste većinu vremena u uredu za računalom.

LifeStyle 3 Urban ako ste u pokretu, povremeno za računalom, pametnim telefonom.

LifeStyle 3 Outdoor ako većinu vremena provodite na otvorenom gledajući na daleko.

Progresivne naočalne leće mogu biti izrađene od svih materijala dostupnih na tržištu. Za veće dioptrije koriste se tanji materijali, za “rimless”  / na bušenje /  ili viseće / s najlonom /  okvire, na raspolaganju su tvrdi plastični materijali  trivex ili polikarbonat. Moguće su izvedbe s prozirnim, fotoosjetljivim ili tamnim polariziranim lećama.

Posebna ponuda za kupnju Hoya progresivnih naočalnih leća:
– još jedan par leća gratis ili 25%  popust za jedan par !
Drugi par progresivnih naočalnih leća je iste dioptrije, indeksa loma (debljini naočalne leće), dizajna i anti-refleksnog sloja pa na taj način možete za sebe odabrati još jedne sunčane ili fotoosjetljive progresivne naočalne leće ili dioptrijski okvir različitog stila.
Ponuda je prilagođena svakoj potrebi stoga možete odabrati opciju koja Vam najviše odgovara – uštedu ili dodatne progresivne dioptrijske naočale!

Ako provodite više vremena na otvorenom ili u automobilu, sunčane progresivne naočale su dobar izbor za drugi par.
Ako provodite više vremena za radnim stolom / računalom /, najbolji izbor za gratis par bile bi radne progresivne naočalne leće / Hoyalux Tact / sa širokim vidnim poljem za bliže udaljenosti !