Marke Naočala

image-1.8

Osim što naočale pružaju korigiranje vida i zaštitu očima, one danas predstavljaju i nezaobilazan modni dodatak. Idealne naočale biraju se po obliku lica, boji tena, frizuri te općenito po izgledu i karakteru, a koje će zatim dodatno istaknuti vašu osobnost, ukus te osjećaj za estetsko. Zahvaljujući naočalama možete i prekriti svoje male nedostatke ili pak istaknuti prirodnu ljepotu lica. Budući da vas ljudi općenito prepoznaju po vašem izgledu lica, naočale koje odaberete nedvojbeno su stvaran dio vašeg identiteta, bilo da se želite prikazati zabavno, mladenački, profinjeno, milo ili pak konzervativno. Upravo zbog modnih trendova i različitih ljudskih ukusa, danas se na tržištu nalaze razni modeli brojnih slavnih modnih kuća.

Ray-Ban naočale

Ray-Ban predstavlja jednu od najpoznatijih naočalnih marka koja iz sezone u sezonu donosi brojne impresivne modele koje dolaze u različitim izvedbama i kombinacijama materijala. Još od svog osnutka davne 1937. godine, Ray-Ban je bio simbolom eksperimentiranja, funkcionalnosti i dizajna. Povijest ove marke obilježava čitav niz legendarnih svevremenskih modela kao što su Ray-Ban Aviators za američke pilote, Ray-Ban Wayfarer jedinstvenog i univerzalnog dizajna te novi vintage modeli, Ray-Ban Clubmaster.

Bvlgari naočale

Bvlgari linija naočala uključuje okvire koji kombiniraju vrlo zanimljiv dizajn i kvalitetu. Naime, glavne značajke Bvlgari marke su minimalizam, futuristička elegancija te klasični Bvlgari logotip, a koji je uglavnom laserski ugraviran na naočalnim ručkama. Dizajn ove marke vrlo je prepoznatljiv, a danas postoje i brojne kopije Bvlgari naočala. Osim naočala, Bvlgari proizvodi i luksuzan nakit koji uključuje ogrlice, narukvice, satove i slično.

Dolce & Gabbana naočale

Dolce & Gabbana je poznata talijanska modna marka koju su osnovali dizajneri Domenico Dolce i Stefano Gabbana. Ova marka predstavlja formalnu uglađenost i bezvremensku modu koja je inspirirana velikim dizajnerima, a u ponudi naočala mogu se pronaći sunčane, ali i dioptrijske naočale. Jedan od učestalijih Dolce & Gabanna uzoraka svakako jest životinjski uzorak, a dizajn naočala uglavnom je u mladenačkom i urbanom stilu.

Prada naočale

Prada je talijanska luksuzna moda kuća osnovana od strane Maria Prada davne 1913. godine, a koja je specijalizirana za kožne torbe, cipele, parfeme, naočale te ostale modne dodatke. Prada se može pohvaliti jedinstvenim dizajnom dioptrijskih i sunčanih naočala, a koje često dolaze s neobičnim oblicima ručki ili okvira te različitim uzorcima. Osobe koje nose Pradine naočale oduvijek su izražavale luksuz te svoju modnu osvještenost.

Versace naočale

Versace je dobro poznata talijanska modna kuća koju je osnovao Gianni Versace 1978. godine. Ova je marka poznata po svojim blještavim uzorcima i jarkim, luksuznim bojama. Naime, Versace naočale obično imaju zlatni uzorak na staklima ili okviru, a oblici i boje iz sezone u sezonu variraju zbog različitih modnih trendova. Ova marka brojnim ženama, ali i muškarsima pruža osjećaj profinjenosti, modne osvještenosti i luksuza.

Pogledajte našu ponudu dioptrijskih okvira !