MiNiMA dioptrijski okviri za naočale, najlakši i najčvršći

image-1.8

Marka MiNiMA jedna je od najboljih francuskih tvrtki koje proizvode luksuzne dioptrijske naočale.

Uz povijest od preko tri desetljeća istraživanja i proizvodnje, ova vrhunska francuska tvrtka je radila na inovaciji i cilju: visokokvalitetne i lagane naočale.

Osnivač tvrtke Maurice Timon kaže da je tajna tvrtke Minima u tome što se osjećate sjajno s njihovim naočalama. Tvrtka Minima je stava da su njihove dioptrijske naočale dizajnirane da budu udobne na svim razinama za one koji ih nose. Nije ni čudo što je takvo postignuće bilo moguće s obzirom na znanje stečeno u 30 godina proizvodnje i dizajna.

Treba li smatrati da su naočale Minima samo tehnički superiorne ?

Ne zaboravite da je ovo francuska tvrtka. Ništa loše u očekivanju sjajnog dizajniranja i praćenja modne industrije. Naočale Minima dizajnirane su da budu dotjerane i pametne, jednostavno elegantne.
Luksuzne naočale Minima izrađene su od mješavine materijala, većinom titana, koji skrivaju majstorstvo izrade postignuto u dugoj povijesti tvrtke.
Luksuzne naočale Minima dizajnirane su da pokriju više dizajna koji odgovaraju trenutnoj modnoj evoluciji trendova.

MiNiMA dioptrijski okviri

Kako bi zadovoljili svačiju želju za modom i luksuzom, tvrtka Minima osmislila je prekrasne dizajnerske okvire koji su kvadratni, okrugli/pantos, ovalni ili geometrijski. Kako su se trendovi razvijali, tako su se razvijale i Minima naočale.
Bilo da je trend bio luksuzne dioptrijske naočale izrađene od metala ili s titan ručkicama bez okvira ili s punim rubom.

Ono što je ljude natjeralo da se vrate na mnoštvo naočala kada su dostupne i kontaktne leće, izvan je čvrstoće modernih naočala.
Svi smo to vidjeli i svi smo to mnogo puta pomislili. Vidjeli ste osobu koje nosi naočale koje su Vam dale vibru da je to dobro obrazovana, načitana osoba. Onaj koji je sposoban za veličinu kao intelektualac. Možda je to i u redu, obzirom da nam naočale nude nevjerojatnu vibru koja ne mora sadržavati žrtvu prema modi.

U prošlom desetljeću primijetili smo da ljudi koriste naočale ne samo zbog svoje funkcije, već i kao modne dodatke. Za razliku od mnogih običnih naočala, Minima naočale su vrlo moderne i izrađene od visokokvalitetnih materijala koji traju dulje od očekivanog.

MiNiMA dioptrijski okviri u našoj ponudi

Možda Vam je srce zapelo za neki okvir koji je dizajniran za ugradnju Vaših dioptrijskih naočala.
Mi u Optici Ćurin Vam možemo pomoći u personalizaciji naočala po Vašoj želji. Imamo dugogodišnje iskustvo u izradi naočala na recept ili bez recepta a tamo gdje naši kupci imaju posebne zahtjeve, možemo ih izraditi prema zahtjevima naših kupaca.
U bilo koji od Minima dioptrijskih okvira možemo Vam ugraditi naočalne leće za daljinu, čitanje ili pak progresivne naočale.
Možete odabrati leće s filterom protiv štetne plave svjetlosti.

Od svih modela Minima dioptrijskih okvira u Optici Ćurin već dvadesetak godina najzastupljeniji nam je model Minima 2 od titana, bez okvira.

Izuzetno lagan a opet jako čvrst. Niti jedan polomljen !

Pogledajte ovdje našu ponudu: