Muški dioptrijski okviri za 2017. godinu

image-1.8

Muški dioptrijski okviri za 2017. godinu – najnoviji stilovi naočala za muškarce.

Bilo da stavljate svoje dioptrijske naočale svako jutro ne bili krenuli operirati pacijente koji su Vam na rasporedu, studirati umjetnost ili graditi neboder, želite da odgovaraju Vašoj osobnosti i profesiji. Svako popodne i večer Vam trebaju dioptrijske naočale koje su ugodne za nošenje kad odete kod susjeda na roštilj, izvedete djecu u park ili se pak samo opuštate ispred TV-a.

Koji su najnoviji stilovi dioptrijskih okvira za muškarce za 2017 ?

Koje varijante, klasične ili oštro rezanih rubova su dostupne ove 2017 godine? Prije nego krenemo u kupovinu, pričajmo o tome što želite. Za razgovor o tome, moramo pričati o Vama. Točnije, o Vašem licu.
Je li okruglo kao Kevin Spacey-a ili Leonardo di Capri-a u zadnje vrijeme. Tražite pravokutne oblike.
Možda je vaše lice ovalno, poput Jude Law-a. Možete izabrati gotovo bilo koji oblik. Dovoljno je zapamtiti – ako želite naglasiti taj oval, neka širina okvira bude šira od lica.
Je li Vaše lice kvadratnog oblika kao u Denzel Washington-a ili George Clooney-a? Odaberite okrugle ili ovalne dioptrijske okvire.
Možda je Vaše lice trokutasto kao u Justin Timberlake-a?  Probajte s okvirima koji su širi na dnu nego na vrhu.

Sada par riječi o tome, kojih boja dioptrijski okviri pristaju Vašem životnom stilu i osobnosti.

Dioptrijske naočale boje kornjačevine / havana /su muške i moćne ali ipak dovoljno rafinirane da pristaju  Vašem cjelodnevnom boravku u uredu. Osim toga, one su prilagodljive odjeći koju nosite. Posljednje ali ne i najmanje važno, popularna je boja ove godine.
Crni okviri se ističu, idealni su za poslovne večeri ali i za svaki dan. Naglašavaju Vašu muževnost i pomažu  da Vas okolina gleda i sluša dok govorite. Moćna klasika i ove godine.
Prozirni okviri su cool. Oni pružaju potpunu neutralnost Vašoj osobnosti. Moderni i sofisticirani, pašu uz sve.
Uski, metalni okviri, boje metala, aluminija ili titana su bezvremenski i odaju stav umjetnosti i profinjenosti. I u 2017. godini, ne možete pogriješiti s njima. Za stolom, u sudnici i za izlazak.
I za kraj, šareni dioptrijski okviri, bez obzira koje boje, ističu Vašu jedinstvenu osobnost. Pokazuju Vas okolini u pravom svjetlu.

Gdje možete pronaći ove muške dioptrijske okvire 2017. godine?

Ove najnovije  stilove muških naočala možete naći u Ray-Ban kolekciji – jednoj od vodećih u dizajnu klasičnih ali i hipsterskih okvira. Modeli dioptrijskih okvira iz kolekcije Persol – talijanskog kultnog proizvođača naočala, isto tako nude nešto što bi svakako trebali isprobati.
Ray-Ban dioptrijske naočale su možda najpoznatije po svojim iznimno klasičnom Wayfarer modelu ali i po mnogim izvedenicama tog modela. Oni su i dalje najpoželjniji oblik 2017 godine, s mnogim svojim varijantama oblika i materijala. Ima ih za sve oblike i veličine lica i kao uvijek u širokoj lepezi boja.
Za radno mjesto ili slobodno vrijeme, za bilo koji stil života, Ray-Ban muški dioptrijski okviri će nadograditi i nadopuniti Vaš stil.
Persol dioptrijski okviri su idealni za bilo koju osobnost koju želite prezentirati. 2007. godine Persol dioptrijski okviri favoriziraju plastiku kao materijal a oblik – veliki četvrtasti i round. Možete ih dobiti u klasičnim havana i crnim bojama, prugaste, te dvobojne – havana s tamnoplavom, sivom ili žutom.
Ako tražite eleganciju i naglasak individualnosti, Persol naočale su ono što Vam treba.
Najnoviji stilovi okvira za muškarce su oni koji izražavaju svoju individualnost sa stilom. Možete ispuniti oba cilja, bilo s Ray-Ban dioptrijskim okvirima ili modelima iz Persol kolekcije dioptrijskih naočala.

Muški dioptrijski okviri za 2017. godinu pružaju Vam priliku pokazati svijetu čovjeka kakav stvarno jeste.