Kako odabrati dioptrijske naočale ?

image-1.8

U Optici Ćurin pomažemo Vam pronaći ono što ste tražili … savršen par dioptrijskih naočala.

Znamo da je za neke ideja kupovina novih naočala stresan događaj. U tome će Vam djelatnici Optike Ćurin pružiti maksimalnu podršku.

Pozivamo Vas da se riješite stresa i uživate u kupnji novih naočala.

Neka Vam naši stručni optičari pomognu u dogovoru s Vašim osobnim stylingom.
Vaš sastanak započinje  “pozdravom, upoznavanjem i prepoznavanjem . Važno je da razumijemo što želite u novom paru naočala.

Na primjer, imate li predstojeći poseban događaj?  Zanima li Vas zamjenski par naočala ili proširujete „naočalnu garderobu“ za još jedne za posebnu situaciju ili potrebu ?
Zatim pregledavamo Vaš recept i raspravljamo o mogućnostima naočalnih leća koje utječu na izbor okvira ili vrstu okvira koji isto tako uvjetuje tip naočalnih leća. Dalje prelazimo na boju i oblik lica. Imajući u vidu sve ove podatke, spremni smo započeti uzbudljivi sljedeći korak preporuka okvira.

Preporuka okvira nešto je novo za mnoge koji Optiku Ćurin prvi put posjećuju.

Mnogi su kupci naočala navikli na samoposluživanje. Lutaju optičkim salonom, gledajući mnoštvo okvira koji su svi pomalo slični, nadajući se da će nešto privući njihovu pozornost.

Na kraju, s okvirom u ruci, kliknu „selfi“ i fotografiju šalju prijatelju ili članu obitelji. Kad se poruka “to izgleda u redu” vrati, postupak započinje iznova.

Tako mi u Optici Ćurin nismo to zamislili !

Mi smo uz Vas na svakom koraku. Izvadit ćemo Vam ladice s velikim izborom dioptrijskih okvira koji bi bili približni Vašim željama i potrebama, ističemo suptilne detaljne razlike, uklapajuća razmatranja, nijanse boja i nudimo iskreno, profesionalno mišljenje.

Nama nije u interesu da Vam uvalimo bilo koji okvir.
Razlog je jednostavan :
zadovoljan kupac će doći ponovo, preporučiti nas prijateljima i obitelji. Doista je poput kupovine s prijateljem.

Izgradili smo svoj ugled na stručnom odabiru okvira – što shvaćamo vrlo ozbiljno. Zato je svaki okvir koji imamo u trgovini odabran pojedinačno i dobro promišljeno.

Tako je – ovdje nema korporativnog ureda i nema masovnog rješavanja lagera.
Naš kupac okvira odabire među prilagođenom kolekcijom oblika, boja i tehnika dioptrijskih okvira. Također ćete naći širok spektar izbora boja i tekstura.

Osobni pristup odabiru najboljih dioptrijskih okvira koji koristimo u Optici Ćurin omogućava nam da koristimo tehnike za poboljšanje poželjnih crta lica, dok minimaliziramo druge crte lica.
Dioptrijske naočale, kako za muškarce, tako i za žene, uvelike su poput šminkanja. Naočale se mogu iskoristiti za naglašavanje naših najboljih karakteristika. Primjerice, niski most okvira može učiniti da se dugi nos čini kraćim i proporcionalnijim drugim crtama lica, dok okvir s najlonom / bez donjeg dijela okvira / može uravnotežiti istaknutu liniju donje čeljusti i ublažiti ukupni izgled.

Pravilo oblika lica ?

Važno je zapamtiti da se industrija dioptrijskih naočala povijesno oslanjala na pravilo oblika lica. Mnogi se trgovci i neiskusni optičari još uvijek oslanjaju na ovu metodu. Iako ovakav pristup može pružiti dobar temelj na kojem treba raditi, smatramo da postoji toliko inovativnih oblika dioptrijskih okvira da se čini prevaziđeno da bi ograničavali mogućnosti.

Danas postoje dizajneri okvira koji dodaju suptilna poboljšanja onome što se nekada smatralo standardnim oblikom i stvarajući potpuno novi izgled.
Iz naše perspektive moramo se zapitati “zašto ograničiti mogućnosti”?
Sve je u odabiru naočala koji stvaraju fantastičan izgled nositelju. Izgled koji odražava njihovu osobnost i u kojem se osjećaju dobro zbog nošenja.
Na kraju krajeva, zašto nositi naočale prema kojima osjećate samo indiferentnost?

Da li Vam je važno hoće li buduće naočale biti udobne i lagane tijekom cijelog dana ?

Još jedan važan čimbenik pri odabiru dioptrijskih okvira, nešto što optičari u Optici Ćurin procjenjuju tijekom odabira, jest udobnost nošenja. Čak i ako pronađete okvir za koji mislite da Vam se sviđa, nećete ga dugo voljeti ako Vam nije lagan i udoban, ako je težak, žulja iza uha, ostavlja tragove na nosu, kliže do pola nosa ….

Jednako kao ispravan odabir dioptrijskog okvira, na udobnost utječe i ispravan odabir naočalnih leća. Ako se dioptrijske leće u okvir ne ugrade točno ili su mjerenja pogrešna, nećete ni vidjeti savršeno. To može biti frustrirajuće. Osjećate „da nešto nije u redu” s lećama. Vraćajte se optičaru, on Vam kaže da nije nešto u redu s receptom, odlazite opet oftalmologu koji kaže da je sve u redu i tako u krug…

To nije tako neuobičajeno kao što možda mislite. Sve može, međutim, biti povezano samo s pravilnim odabirom okvira, naočalnih leća i mjerenja za ugradnju leća.

Zato su optičari u Optici Ćurin tako pažljivi u odabiru okvira i leća i vode računa o pravilnim mjerenjima.

Dakle, sljedeći put kada krenete u kupovinu novih naočala obavezno se zaustavite u Optici Ćurin. Cijenit ćete individualnu pažnju u kombinaciji sa stručnošću iskusnih, profesionalnih optičara. Pozivamo Vas da iskusite drugačiji način kupovine naočala.

Sve je to razlog zašto i nakon trideset godina rada imamo pregršt zadovoljnih mušterija koje se ponovno vraćaju, čak i nakon što su koji put odlutali negdje drugdje zbog naizgled primamljive akcijske ili „ gratis“ ponude.