Plave dioptrijske naočale su u trendu

image-1.8

Van sa starim, plavo je in !

Živjela 2018!  Napravimo odluku za ovu godinu koje će se zapravo biti zabavno držati. Čini se prilično normalno da očistimo ormare kako bismo se oslobodili starih komada kako bi bilo mjesta za novo. Pritom se pridržavamo najsuvremenijih stilova odjeće, pribora i cipela! Ažuriranje našeg ormara je zabavno i čini se dobro. Međutim, ne zaboravimo uključiti i nove moderne dioptrijske naočale u naš izgled za 2018. godinu.

Novi par dioptrijskih naočala savršen je način za dovršetak Vašeg novog izgleda od glave do pete. Srećom, još uvijek trend u modnim naočalama je plava boja.

Smatramo da je plava – nova crna.

Jedni od naših najdražih dizajnera, iz kuće Etnia Barcelona, već godinama uključuju različite nijanse plave u svoju kolekciju. Tu su najprodavaniji modeli Lima, Estoril, Veracruz, Cassis. 

Dolaskom 2018. ni naši drugi omiljeni proizvođači ženskih dioptrijskih okvira nisu zakazali.

Plava boja se prožima i kroz nove modele Xavier Garcia, još jednog proizvođača dioptrijskih okvira iz Barcelone koji nas nije  razočarao.

Zbirka Bloomdale nastavlja imati svijetle, ali vrlo kompatibilne nijanse plave boje koje će nadopunjavati sve ormariće dok povećavaju Vaše lijepe oči.

I u novoj kolekciji u našoj  ponudi , Orangino, naći ćete modele prožete plavom bojom i to po vrlo pristupačnoj cijeni.

 

Što kažete? Možemo li izbaciti staro i ubaciti  plavu?

Za dodatne inspiracije posjetite nas u Maksimirskoj 26.