Povoljne dioptrijske naočale ?

image-1.8

Mogu li dioptrijske naočale biti povoljne ?

Što sve može utjecati na cijenu naočala, treba li za njih dati više ili manje novca?
Većina Vas trebat će nositi dioptrijske naočale u nekom trenutku svog života.

Možemo reći da su dioptrijske naočale samo pomagala koja služe da bolje vidimo svijet u kojem živimo, bilo da ih koristimo za daljinu ili za čitanje, daju nam jasnu sliku i imaju zaštitnu ulogu za Vaše oči.

Obzirom na to da 90% informacija koje dobivamo dolazi iz organa vida, nema razloga za štednju na tako važnoj stvari kao što su naočale, dok tijekom života trošimo puno više novca na hranu, odjeću, cigarete, alkohol a naočale kupujemo samo kad smo prisiljeni.

Ne morate uvijek platiti skupo da biste dobili kvalitetan proizvod ali važno je imati na umu da upravo kvaliteta naočalnih leća i dioptrijskih okvira određuje koliko ćete se ugodno nositi u njima, koliko će Vam oči biti zaštićene i koliko će trajati.

Povoljne naočale iz web shop-ova ?

Na prvi pogled Vam se čini da ćete nešto uštedjeti. Nemojte zaboraviti da kupnjom naočala tako ne možete isprobati okvire, neće biti točno određen razmak i visina zjenica i nemate mogućnost naknadnog servisa ili reklamacija.

Povoljne gotove dioptrijske naočale ?

To Vam ne bi nikako savjetovali. Dioptrijski okviri su najniže kvalitete, trajnost nikakva, naočalne leće najniže kvalitete, dioptrije uvijek iste na oba oka, razmak i visina zjenica sigurno nije odgovarajući, astigmatizam koji možda imate ???

Za uzvrat, u Optici Ćurin možete naručiti i povoljne dioptrijske naočale uz poštivanja svih pravila struke za Vaš dobar vid i ugodno nošenje.