Ray-Ban dioptrijski okviri – modeli u 2018.

image-1.8

Ray-Ban dioptrijski okviri

Onima koji su nosili Ray-Ban, a većina jest, Ray-Ban dioptrijski okviri nude iste standarde kvalitete.

Ray-Ban dioptrijski okviri imaju stil, materijale, dizajn i udobnost koju svi očekujemo. Pronaći ćete veliki izbor materijala u punim plastičnim i metalnim okvirima te polu-okvirima, ovalnim i pravokutnim tradicionalnim oblicima dioptrijskih okvira. S Ray-Ban naočalama ne možete pogriješiti.

Od materijala, osim klasičnog acetata, u plastici preporučamo izuzetno lagan i čvrst Liteforce materijal.

Ray-Ban linija dioptrijskih okvira relativno je nova, u usporedbi s Ray-Ban kolekcijom sunčanih naočala koja postoji na našem tržištu već zadnjih tridesetak godina. Većina linija dioptrijskih naočala prati iste klasične linije kao i kolekcija sunčanih naočala, sa stilovima Wayfarer i  avijatoricama.

 

Kolekcija Ray-Ban dioptrijskih okvira sadrži različite stilove, i podjednako je podijeljena na plastične i metalne dioptrijske okvire. Većina plastičnih dioptrijskih okvira ima razne varijacije pravokutnog oblika, neki imaju mekanije uglove, a neki oštrije uglove.

Većina boja dioptrijskih okvira kreće se od crne ili crno/ kristalne boje i boje tamne kornjačevine, pa sve do raznih svijetlih boja, čvrstih ili prozirnih, a ponekad i s gumenom završnom obradom.

 

Najklasičniji stil svih vremena je Ray-Ban Wayfarer, koji je još uvijek dostupan u sedam boja. Međutim, što se tiče popularnosti, najpopularnija verzija tog klasičnog modela je New Wayfarer 5184 koji dolazi u barem 12 različitih boja.

Najprodavaniji je ipak pravokutni model 5228 u deset boja i nekoliko veličina. Prošle godine nadopunjen sa sunčanim clip on-om

 

U liniju klasičnih modela, Ray-Ban je dodao  još okruglih oblika, kao što je model 2180, lijepo oblikovane, gotovo okrugle s klasičnim cilindrom, i model 6355 – sa sunčanim clip on-om, koji je naš osobni favorit – sličnog oblika ali napravljen od metala.

Našu ponudu Ray-Ban dioptrijskih okvira pogledajte ovdje …