Ray-Ban dioptrijski okviri – novi modeli koji privlače pažnju

image-1.8

Ray-Ban dioptrijski okviri – najprodavaniji modeli

Ray-Ban je poznat po svojim sveprisutnim klasicima ali su također predstavili nove i trendi stilove dioptrijskih okvira.
Suvremeni asortiman prepun je neobičnih oblika i velikih okvira. Lagane su ali jake i izdržljive, zahvaljujući korištenju modernih materijala i modernog dizajna.

U Ray-Ban kolekciji dioptrijskih okvira dostupni su različiti stilovi. Zbirke su ravnomjerno podijeljene između metala i plastike. Možete birati između tamne i svijetle kornjače i mnoštva svijetlih boja. Okviri su udobni i elegantni a možete ih kupiti online ili u lokalnoj trgovini.

Heksagonalni je jedan od najpopularnijih novijih oblika Ray-Ban dioptrijskih okvira. Dostupni su u srebrnoj, crnoj i zlatnoj boji i izrađeni da izdrže svakodnevno trošenje.

Ray-Ban Wayfarer je najpoznatiji od svih stilova.

Izrađen od laganog acetata, ovaj stil je dostupan u mnogim klasičnim nijansama, crnoj i havani ali i u novim modernim bojama.

Ray-Ban Wayfarer jedan je od najpopularnijih stilova sunčanih naočala ikada. To je dizajn koji je bezvremenski a opet odražava najnovije trendove.

Klasični oblik Wayfarer jedna je od najtraženijih sunčanih naočala. Riječ je o klasičnom modelu koji je doživio preporod sredinom 2000-ih.
Model RB4340 je najnovija verzija Wayfarera, koja je tanja i manja od originala. Model RB4340 je malo modernizirana verzija s nešto tanjim okvirom, zaobljenijim oblikom okulara. Ovaj model je također izrađen od izdržljivog, sjajnog acetata s velikim izborom boja i tekstura.

Stil Aviator jedan je od najpopularnijih oblika Ray-Ban sunčanih naočala. Isto tako se često koriste za dioptrijske naočale a posebno za sunčane dioptrijske naočale.

Ray-Ban Round Metal  dioptrijski okviri.

Ako volite retro, onda ćete apsolutno obožavati Ray-Ban Round Metal naočale. Ovaj kultni par naočala napravljen je da oponaša kontrakulturu 1960-ih. Bilo da ih nosite zbog mode ili funkcije, izgledat ćete sjajno u ovim klasičnim okvirima. Nosili su ih legendarni  glazbenici, uključujući Rolling Stonese i The Who. Poželjet ćete uzeti par ovih naočala a one su potpuno retro.

Klasični Ray-Ban round metal dioptrijski okvir izvorno je razvijen 1930-ih za vojne pilote. Danas su moderan izbor za svakodnevno nošenje  a njihov prepoznatljiv stil čini ih izvrsnom investicijom. Iako biste možda željeli razmotriti drugačiji oblik, oni su i dalje vrlo funkcionalni i bezvremenski klasik.

Još jedan popularan par sunčanih naočala iz Ray-Ban-a su Round Metal sunčane naočale. Sa svojim klasičnim okruglim oblikom, ove sunčane naočale zasigurno će biti omiljene kod svih dobnih skupina. Njihovi sofisticirani sedlasti mostovi imaju urezan uzorak i vrlo su udobni za nošenje. Podesivi jastučići za nos i vrhovi ručkica prekriveni najlonom također pomažu u zadržavanju okvira na mjestu. Leće su također izrađene od visokokvalitetnog kristala. Ako tražite elegantne naočale koje su funkcionalne i moderne, sunčane naočale Round Metal su za Vas.

Gdje kupiti Ray-Ban dioptrijske naočale ?

Ovisno o Vašim potrebama, Ray-Ban dioptrijske naočale možete kupiti online ili u specijaliziranim optičarskim radnjama.

Najbolji način za kupnju ispravnih naočala je da posjetite svog optometristu radi točne provjere dioptrije.

Mi bi Vam svakako preporučili osobno posjetiti optičara od povjerenja:

1/ Isprobati okvir, veličinu, boju, udobnost.

2/ Garancija originalnosti Ray-Ban proizvoda što u online shopovima ne možete nikako biti sigurni.

3/ Post prodajna pomoć, namještanje, servis,  garancija i rezervni dijelovi.

Nemojte se zavesti naoko povoljnim ponudama u online shop-ovima. Zbog mogućnosti isprobavanja okvira, veličine i udobnosti, kasnije i servisa i rezervnih dijelova, uvijek Vam je bolje kupiti Ray-Ban naočale u provjerenim optičarskim radnjama.

Našu ponudu Ray-Ban dioptrijskih okvira možete pogledati ovdje…