Ray-Ban sunčane dioptrijske naočale 

image-1.8

Ray-Ban sunčane dioptrijske naočale 

Česta zabluda o sunčanim dioptrijskim naočalama je da nema dovoljno raznolikosti kada je u pitanju stil.
U Optici Ćurin, Maksimirska 26, pronaći ćete niz sunčanih naočala s dioptrijom tvrtke Ray-Ban koje dokazuju da je ova teorija kriva, jednom za sva vremena.
U veliki izbor Ray-ban dioptrijskih ili sunčanih naočala ugradit ćemo Vam sunčana stakla s dioptrijom tvrtke Essilor, standardna ili polarizirana.
Essilor i Luxottica / proizvođač Ray-Ban naočala / su se inače, od ove godine spojili u jednu tvrtku.
Ray-Ban već više od 80 godina stvara neke od najkvalitetnijih sunčanih naočala za muškarce i žene s bezvremenskim stilovima koji ostavljaju trajan dojam.

Ray-ban – međunarodna modna ikona.

Ray-Ban, jedan od najpoznatijih svjetskih proizvođača naočala, osnovan je 1937. godine od tvrtke naočalnih stakala Bausch + Lomb u Rochesteru, New York.
Kad su piloti vojske Sjedinjenih Država trebali rješenje kako spriječiti bljesak sunčevih zraka, kompanija je odgovorila svojim kultnim sunčanim naočalama Aviator – stilom po kojem su i danas poznati.
Trenutno međunarodni lider u dizajnerskim brendovima naočala, Luxottica, vlasnik Ray-Ban-a, postao je sinonim za klasične i suvremene sunčane naočale s dioptrijom, koje ističu svoj napredak u tehnologiji leća i drugim najmodernijim značajkama.

Ray-Ban naočale  projektirane za borbu protiv sunca.

Bez obzira na odabrani stil, sve Ray-Ban sunčane dioptrijske naočale nude zaštitu od štetnih ultraljubičastih (UV) zraka. Ovisno o modelu i vrsti leće, Vaše naočale mogu biti i polarizirane, što znači da blokiraju i svjetlost reflektiranu s površine ceste ili vode.
Djelatnici Optike Ćurin provest će vas kroz Vaše želje i mogućnosti kako bi osigurali da možete odabrati najbolji par sunčanih dioptrijskih naočala za Vaše jedinstvene potrebe.

Opcije za bilo koji stil.

Ray-Ban nudi dioptrijske sunčane naočale u širokom rasponu stilova. Uz originalne dizajne klasične oblike kao što su Aviator, Clubmaster i Wayfarer, postoji bezbroj okvira koji nadopunjuju bilo koji oblik lica i preferencije u stilu. Od svojih omiljenih boja do trendi uzoraka, u Optici Ćurin pronaći ćete brojne mogućnosti, kao što su:

• Oblici koji uključuju aviator oblik, pravokutnik, kvadrat i krug
• Okviri koji uključuju metal, acetat, titan, Liteforce i još mnogo toga.
• Dioptrijska sunčana stakla : puna boja, standardna ili polarizirana, gradijent boje, standardne ili polarizirane, zrcalni efekt po želji…

 

Prilagodljive Vašoj dioptriji.

Zahvaljujući Ray-Ban-u, kupnja dioptrijskih sunčanih naočala proces je kojem se možete veseliti. Bilo da već imate vrijednosti dioptrija ili trebate ažurirati postojeće, dođite u Maksimirsku 26.

Naš tim stručnih optičara u suradnji s Vama poradit će na odabiru pravih Ray-Ban okvira za Vaš oblik lica, željenu veličinu leća i osobni stil.