Silhouette dioptrijske naočale – dizajn, tehnologija i izvrstan ručni rad

image-1.8

Tags: Silhouette fotogalerija

Silhouette dioptrijske naočale – lagani okviri i tehnologija leća čine ih savršenom opcijom za cjelodnevno korištenje.

Sve Silhouette naočale izrađene su inovativnom mješavinom tehnologije, dizajna i izvrsne ručne izrade. Kolekcija Titan Next Generation prve su naočale na bazi titana sa šarnirima bez vijaka.

Titan Minimal Art revolucionirao je dizajn naočala svojim minimalističkim stilom. Visokotehnološki titan omogućuje ovaj proces. Na kraju se svaki komad naočala pažljivo sastavlja ručno.
Rezultat je jedinstven stil koji je zaslužio priznanje mnogih istaknutih osoba iz svijeta biznisa, zabave i politike.

Silhouette naočale – 60 godina tradicije.

Silhouette naočale osnovali su 1964. godine Anneliese i Arnold Schmied. Želja im je bila napraviti naočale koje su više od jednostavnog poimanja gledanja. Željeli su da naočale otkriju nove perspektive i stvore nešto posebno za onoga tko ih nosi.
Osim okvira od titana, razvili su prve naočale izrađene od kompozitnog materijala SPX. To je jedinstvena kombinacija naprednih tehnologija koja rezultira udobnim i elegantnim naočalama.

Najnovija kolekcija Silhouette dioptrijskih okvira nudi najinovativnije i najmodernije stilove. Dizajnirane s ciljem udobnosti, Silhouette naočale savršeno se uklapaju u različite oblike lica.

Lagani okviri i tehnologija leća čine ih savršenom opcijom za cjelodnevno korištenje.

Titan Minimal Art je jedan takav primjer. Zauvijek je promijenio povijest naočala bez okvira.
Unatoč nenamjernom utjecaju ovog revolucionarnog dizajna, linija Silhouette nastavlja se širiti novim inovacijama.
Silhouette je globalni brend koji proizvodi vrhunske, lagane i elegantne naočale. Tvrtka je započela s vizijom da će naočale biti dodatak koji bi žene željele nositi cijeli dan. Danas je to jedan od vodećih brendova lakih dioptrijskih naočala.

Titan Minimal Art kolekcija predstavlja najlakše naočale na tržištu. Svi proizvodi su proizvedeni u Austriji i prodaju se u preko 120 zemalja.

Titan Minimal Art (TMA) bile su prve Silhouette dioptrijske naočale. Ovaj dizajn je kreiran 1999. godine. Tvrtka se fokusira na funkcionalnost i visokim performansama.
Njihovi proizvodi kreću se od sunčanih naočala do naočala s punim okvirom, od dioptrijskih naočala do modernih avijatičarskih naočala. Ako volite minimalistički stil, svidjet će vam se Silhouette naočale. 

Jako važna činjenica: možete odabrati okvir oblikom i veličinom po želji !