Sportske naočale Evil eye

image-1.8

Tagovi: sportske naočale

Sportske naočale Evil eye:  projektirane da zadovolje teške zahtjeve.

Evil eye sportske naočale ističu funkcionalan dizajn, maksimalne performanse i beskompromisnu kvalitetu. Izrađene pomoću inovativnih tehnologija i nude savršenu oštrinu vida i visoku udobnost u svim uvjetima. Bez obzira na to jeste li profesionalni sportaš ili volite biti aktivni u slobodno vrijeme, savršeno ste opremljeni za svladavanje bilo kojeg sportskog izazova sa Evil Evil eye sportskim naočalama.

U svaki par Evil eye sportskih naočala može se ugraditi Vaša dioptrija i prilagoditi ih Vašim individualnim vizualnim zahtjevima. Evil eye asortiman također sadrži elemente specifične za sport.

Pronaći ćete biciklističke naočale sa širokim vidnim poljem i modele s posebno visokom UV zaštitom za planinske terene, trčanje i vodene sportove. S Evil eye sportskim naočalama imat ćete jasan pogled i uvijek biti spremni za nove sportske avanture.

Premium sportske naočale proizvedene u Austriji.

Uspjeh i učinak u sportu neraskidivo su povezani s oštrim vidom. Samo oni koji jasno vide mogu točno uočiti situacije i brzo reagirati.

Evil eye sportske naočale dizajnirane su za natjecateljski i rekreacijski sport. Lagane su, robusne, fleksibilne i štite oči od stresnih faktora iz okoline.

Evil eye je brend sportskih naočala austrijske tvrtke Silhouette International, koja se posvetila proizvodnji vrhunskih naočala od 1964. Prvi put lansiran 2019., brend Evil eye postavio je nove standarde u segmentu sportskih naočala. Razvoj i proizvodnja temeljeni su na prvoklasnom znanju, najnovijim tehnologijama i strogim standardima kvalitete.

Portfelj seže od naočala za vanjske aktivnosti s prozirnim ili zatamnjenim lećama do sportskih naočala s dioptrijom. Bez obzira na vaše zahtjeve, Evil eye ima najbolje sportske naočale za vaše individualne potrebe.

 

Udobnost se susreće s preciznošću: karakteristike Evil eye  sportskih naočala na prvi pogled.

Istraživanje, inovacija, godine stručnosti i kompetentnosti čine temelj za razvoj sportskih naočala. Mjesto proizvodnje je sjedište Silhouette International Schmied AG u Linzu, Austrija. Ovdje su sportske naočale precizno izrađene i podliježu strogim kontrolama kvalitete.

Tri ključne značajke razlikuju Evil eye sportske naočale:

Ugradnja dioptrijskih stakala : Sve Evil eye sportske naočale mogu se optički ostakliti i tako prilagoditi Vašim individualnim dioptrijskim vrijednostima. Ovisno o modelu, to je moguće putem izravnog ostakljenja, adaptera ili insert-a / clip in/.

Kod izravnog ostakljenja, optičke leće u potrebnoj dioptriji umetnute su izravno u okvir. Adaptersko ostakljenje rezervirano je prvenstveno za zaštitne modele.

U ovom slučaju, leće se prvo stavljaju u adapter a zatim se učvršćuju u okvir sportskih naočala. Clip-in nudi mogućnost jednostavnog postavljanja dioptrijskih leća iza Evil Eye sunčanih leća.

Sve leće za sportske naočale Evil eye na recept proizvode se u tvornici u Austriji. Tako možete biti sigurni da leće i okvir savršeno odgovaraju.

Prvoklasna tehnologija leća: Evil eye sportske naočale opremljene su visokokvalitetnim polikarbonatnim lećama. Štite Vaše oči od vanjskih čimbenika okoline kao što su vjetar, prašina, prljavština, kiša i insekti.

Bez obzira na boju, sve leće nude 100% zaštitu od UV-A, UV-B i UV-C zračenja.

Nadalje, leće se mogu jednostavno zamijeniti kako bi se isti par sportskih naočala prilagodio različitim svjetlosnim uvjetima. Evil eye sportske naočale s tehnologijom za stabilizaciju svjetla osiguravaju optimalnu vidljivost u svim svjetlosnim i vremenskim uvjetima. LST® leće povećavaju kontraste, balansiraju promjene svjetla i sjene i prilagođavaju intenzitet svjetla na ugodnu razinu.

Savršeno pristajanje: Evil eye sportske naočale za muškarce i žene lako se mogu prilagoditi za optimalno pristajanje. Njegove podesive drške i jastučići za nos sprječavaju klizanje ili štipanje i mogu se prilagoditi svakom obliku glave. Materijal okvira, PPX®, izričito je razvijen za Evil eye sportske naočale. Nevjerojatno je lagan i izdržljiv te nudi visok stupanj fleksibilnosti kako bi se osigurala maksimalna udobnost.

Ako imate velika očekivanja od sebe i svoje sportske opreme, Evil eye’s sportske naočale za muškarce i žene pravi su izbor i izdržat će čak i u najnapornijim i najnapetijim trenucima.

Postignite nove osobne rekorde s vrhunskim Evil eye sportskim naočalama.

Sportske naočale Evil eye zadovoljavaju različite potrebe ovisno o sportu za koji su namijenjene.

Dostupne opcije uključuju:

Sportske naočale za biciklizam:

Biciklističke naočale nude širok zakrivljen dizajn za najšire vidno polje. Istovremeno štite oči od utjecaja okoline. U kombinaciji s dinamičkim ventilacijskim sustavom, zakrivljeni oblik okvira osigurava minimalno zamagljivanje leća. Ako inače nosite dioptrijske naočale, svi Evil Eye modeli nude i za to odgovarajuće rješenje.

Sportske naočale za trčanje:

Evil Eye sportske naočale za trčanje nude pouzdano i čvrsto prianjanje uz lice. Neki dolaze opremljeni uklonjivim jastučićem za čelo koji sprječava ulazak znoja u oči. Neki modeli se također mogu pohvaliti praktičnim sustavom zatamnjenja leća / fotoosjetljivost /, što omogućuje korištenje naočala u svim svjetlosnim uvjetima. To znači da ste uvijek najbolje pripremljeni, bez obzira na vremenske prilike.

Sportske naočale za golf:

Evil Eye sportske naočale za golf eliminiraju ometajuće refleksije i pojačavaju kontraste, pomažući Vam da bolje uočite strukturu trave i pouzdanije procijenite udaljenost. Prošireno vidno polje omogućuje Vam da zadržite opušteno držanje tijekom zamaha.

Sportske naočale za planinarenje i skijanje:

Svjetlosni uvjeti mogu biti izazovni kada se bavite sportom na velikim nadmorskim visinama. Evil Eye sportske naočale smanjuju intenzitet svjetlosti tako da možete točno vidjeti sve boje i na jakom suncu i prema tome se orijentirati. Neki modeli nude dodatnu zaštitu od plavog svjetla u visokim planinama. Sportske naočale sa samo zatamnjujućim staklima prilagođavaju se promjenjivim svjetlosnim uvjetima.

Sportske naočale za sportove na vodi:

Evil Eye sportske naočale za sportove na vodi na otvorenom omogućuju vid visokog kontrasta. Smanjuju refleksiju svjetlosti, koja može biti osobito jaka na mirnoj, reflektirajućoj vodi / polarizirana stakla /. Boje izgledaju živahnije a predviđanje je poboljšano.

 

tel.   01 2335 273

 

email: optika.curin@zg.t-com.hr