Stellest putovnica, što je to?

image-1.8

Stellest putovnica je knjižica koju Vaše dijete dobije kupnjom Stellest naočalnih leća.

Stellest putovnica je razvijena s ciljem lakšeg praćenja kratkovidnosti Vašeg djeteta kroz niz savjeta.

Stellest putovnica ima stupce za upis rezultata pregleda, grafikone za crtanje krivulja  praćenja dioptrije i  druge korisne informacije i postupke.

 

Ukoliko se djetetu promjeni dioptrija za više od 0,50 dptr. tijekom 1 godine nošenja, zamijenit će se besplatno za nove Stellest naočalne leće.

 

Stellest naočalne leće: Nova opcija za kratkovidnu djecu

Kratkovidnost je uobičajeno stanje oka koje pogađa milijune djece diljem svijeta. Javlja se kada oko postane predugo, zbog čega udaljeni objekti izgledaju mutno.

Kratkovidnost također može povećati rizik od ozbiljnih očnih bolesti kasnije u životu, kao što su glaukom, mrena i odvajanje mrežnice.

Mnogi su roditelji zabrinuti zbog kratkovidnosti svoje djece i žele pronaći način da uspore njezino napredovanje. Dok naočale i kontaktne leće mogu ispraviti zamagljen vid, one ne rješavaju temeljni uzrok kratkovidnosti. Zato je Essilor, vodeći proizvođač optičkih proizvoda, razvio novu vrstu leća koje mogu ne samo ispraviti kratkovidnost, već je i kontrolirati.

Stellest naočalne leće posebno su dizajnirane kako bi smanjile poticaje za rast oka i usporile progresiju miopije u prosjeku za 67%. Koriste patentiranu tehnologiju pod nazivom Highly Aspherical Lenslet Target (H.A.L.T.), koja stvara volumen jasnog vida oko mrežnice, umjesto jedne žarišne točke.

To pomaže u sprječavanju izduživanja oka i pogoršanja kratkovidnosti.

Stellest leće također su udobne i sigurne za nošenje djece.  Tanke su i lagane i mogu se uklopiti u bilo koji stil okvira. Također nude zaštitu od štetnih UV zraka i plave svjetlosti.

Ako imate dijete s kratkovidnošću, možda biste trebali razmotriti Stellest naočalne leće kao moguće rješenje. Klinički je dokazano da su učinkoviti u kontroli kratkovidnosti i očuvanju budućeg vida vašeg djeteta.

Kako biste saznali više o Stellest lećama i njihovom djelovanju, možete nas posjetiti:

Optika Ćurin, Maksimirska 26, Zagreb