Varilux X progresivne naočalne leće – broj 1 u svijetu!

image-1.8

Imate prezbiopiju? Probajte Varilux X progresivne naočalne leće – broj 1 u svijetu!

Godinama se Vaš vid mijenja, sve lošije vidite na blizu, ali i na daleko, no to ne bi trebalo utjecati na vaš životni stil, posao i ostale aktivnosti. Kako bi doskočili ovom izazovu, promijenite svoje dioptrijske naočale ali ne i svoje navike !

Prezbiopija ili dobna dalekovidnost je prirodan proces koji se pojavljuje već u dobi od četrdeset godina. U početku obično toga nismo još ni svjesni, osim na kraju dana pri slabijem osvjetljenju ili kada smo jako umorni i/ili gladni – kada se taj osjećaj pojačava. Instinktivno udaljavamo predmete i tekst od sebe dok se slika ne razbistri.

A što kad nam ruke postanu prekratke?

Od davne 1959. godine, kada je izumljena prva Varilux progresivna naočalna leća, Essilor kontinuirano radi na novim standardima i izvedbama kako bi prezbiopima osigurao najbolju kvalitetu vida.

Stoga je kao vodeći svjetski proizvođač naočalnih leća, s najboljim rješenjem za prezbiopiju, razvio Varilux X series – progresivne naočalne leće najnovije generacije. Godine istraživanja i razvoja, s iznimnim sluhom za potrebe suvremenih prezbiopa, dovele su do ovog revolucionarnog rješenja kojemu su nosioci i njihove potrebe za udoban pogled u srcu inovacija.

Uz Varilux X series suvremena tehnologija radi u službi vaših očiju !

Ove progresivne naočalne leće se još bolje prilagođavaju potrebama nosioca od dosadašnjih modela Varilux progresivnih leća. Svaki dizajn Varilux leće prolazi rigoroznu seriju kliničkih ispitivanja te ispitivanja na nosiocima, kako bi taj rad rezultirao najboljim izvedbama  za korekciju vida.

Varilux X series dokazano* osigurava zapažanje svakog detalja u zoni nadohvat ruke i puno šire. Pružaju najprirodniji položaj tijela bez obzira na vrstu posla i aktivnosti te su dizajnirane  za generaciju nosioca koja svakodnevno koristi mobilne uređaje, računala i uvijek su “on-line”. 

Korisnik  vrlo brzo osjeti  sve prednosti jednog para naočala za sve udaljenosti i dodatno prošireno vidno polje za dužinu nadohvat ruke. Najsuvremenijom  tehnologijom dorade je eliminirana potreba za pomicanjem glave i traženjem komforne zone za dobar vid uz minimalni period prilagodbe.

*potvrdilo 3.000 prezbiopa

Zato što se savršeno prilagođava potrebama moderne generacije prezbiopa, Varilux X series je revolucionaran odgovor za savršeno dobar vid nadohvat ruke i život u pokretu ! Stoga uhvatite svaki detalj uz Varilux X series, za savršen vid na svim udaljenostima, a uz Transitions tehnologiju / fotoosjetljive /  i u svim svjetlosnim uvjetima.

Dakako da se Varilux X progresivne naočalne leće mogu izraditi i kao sunčane naočale.

I ne zaboravite …

Akcija 1+1 gratis ! Jedan par Varilux X  progresivnih naočalnih naočalnih leća naručite – drugi par dobivate gratis !  Ušteda 3500-4500 kuna !

Opširnije…