Zašto investirati u progresivne naočale i koliko je to važno ?

image-1.8

Tags: vrste progresivnih leća

Progresivne naočale su izvrsno rješenje ako Vam trebaju naočale za čitanje i gledanje na daljinu istovremeno.

Bilo da imate poteškoća s izoštravanjem, borite se s vidom zbog godina ili ako samo želite isprobati nešto novo, progresivne naočale mogu biti rješenje.

Saznajte više ovdje!

Ako se pitate zašto biste trebali nabaviti progresivne naočale, onda će Vam ovaj članak dati sve razloge da se odlučite za progresivne naočalne leće u odnosu na jednojakosne leće.

Naručite si progresivne naočale kod nas već danas i pogledajte kako Vam se otvara cijeli novi svijet!

Bit ćete zadivljeni razlikom koju progresivi mogu napraviti u Vašem svakodnevnom pogledu na okolinu.

U Optici Ćurin nudimo širok raspon progresivnih leća, uključujući one za rad na računalu, na otvorenom i u vožnji, prozirne ili pak sunčane.

Nosite li uopće naočale?

Ako je tako, imamo sjajne vijesti za vas.
Progresivne naočale su izumljene prije pedesetak godina i promijenile su način na koji se promatra svijet oko Vas.

Dakle, što su progresivne naočale?

Jednostavno rečeno, progresivne naočale imaju niz različitih dijelova leće različitih dioptrija koje Vam omogućuju da vidite oštro i blizu i daleko.

Svaka progresivna naočalna leća podijeljena je u tri dijela: jedan za daljinu, jedan za srednji vid (ekran računala) i drugi za vid izbliza.
Progresivne naočale omogućuju ljudima koji trebaju naočale da vide stvari na svim udaljenostima, od daleko do izbliza, bez potrebe da ih se skida ili mijenja tijekom dana.
S ovim novim lećama više nikada nećete morati brinuti o prebacivanju između čitanja i vida na daljinu. Sada će sve vaše potrebe za vidom biti zadovoljene samo nošenjem jednog para naočala umjesto dva ili tri različita.

progressive naočale
Progresivne naočale se mogu izraditi i kao fotoosjetljive ili čak kao sunčane !

Ovo je posebno korisno ako ste i Vi netko tko nosi sunčane naočale s dioptrijom jer će Vam sada moći pomoći i s vidom na daljinu za jakoga sunca!

_Essilor_Varilux progresivne naočale
I ne zaboravite koliko ćete time uštedjeti ako više ne kupujete više pari naočala za različite namjene. Mislimo da i to zvuči prilično dobro!

Kupite progresivne naočale kod nas već danas i pogledajte kako Vam se otvara cijeli novi svijet! Bit ćete zadivljeni razlikom koju progresivi mogu napraviti u Vašoj svakodnevnom pogledu na okolinu.

Nudimo širok raspon progresivnih naočalnih leća, uključujući i akcije povoljne kupnje : 1+1 par progresivnih leća gratis !

Kliknite ovdje odmah da saznate više o našim nevjerojatnim progresivnim naočalama još danas !