Zašto su avijator sunčane naočale danas toliko popularne ?

image-1.8

Avijator sunčane naočale jedan su od najmodernijih modela sunčanih naočala.

U pravilu mode dolaze i prolaze, ali avijatorice su diljem svijeta najpopularniji model već gotovo jedno stoljeće. Danas, ovaj model naočala popularan je među svim supkulturama i ljudima različitih profesija. U samim počecima nisu bile dostupne masama.

Povijest avijator sunčanih naočala.

Tvrtke Bausch & Lomb i Ray-Ban dizajnirale su ovaj model za pilote 1936. godine. Ray-Ban je zahvaljujući ovom modelu sunčanih naočala postao jedan od svjetskih lidera u razvoju i proizvodnji sunčanih naočala i vezanih dodataka. Pilotske naočale su 1938. godine postale poznati stil sunčanih naočala u svijetu.

Avijatorice – sadašnjost.

Danas, ovaj revolucionarni novi proizvod je značajan komad odjeće. Svake godine proizvode se novi modeli tamnih sunčanih naočala svih oblika i boja. Neki modeli su predodređeni da postanu prava legenda stila, popularni kroz nekoliko generacija, baš kao što su pilotske sunčane naočale.Takvi modeli neizbježno su povezani sa svijetom muške mode i s njima izgledate samouvjerenije.

Tko nosi avijatorice ?

Moderan dizajn pilotskih sunčanih naočala lako je prepoznatljiv među vodećim brendovima naočala za zaštitu od sunca. Ogromni dioptrijski okviri u obliku kapljica, elegantan tanak metalni okvir – avijatorice zadržavaju popularnost i dalje tijekom mnogih godina. Mnoge poznate osobe igrale su važnu ulogu u popularnosti ove vrste sunčanih naočala – postale su popularne zahvaljujući holivudskim filmovima. Tom Cruise, Sylvester Stallone i Val Kilmer samo su neki od svjetski poznatih glumaca koji su postali fanovi pilotskih sunčanih naočala. Osim filmskih zvijezda, mnoge javne ličnosti, poznata imena estrade i politike odabrale su avijatorice za svaki dan, te ih time učinile zamjećenijima i popularnijima. .

Savršen klasičan stil i kvaliteta privlače lovce na stil i one koji traže glamurozni accessoire. Pilotske naočale i dalje su iznimno popularne među pilotima civilnog i vojnog zrakoplovstva, te američkim policajcima. Povrh toga, pilotske naočale često se pojavljuju u ženskim i muškim modnim časopisima. Već gotovo osamdeset godina avijatorice predstavljaju oznaku stila, ali i racionalnog izbora. Tijekom godina, broj fanova ovog modela je u porastu.

Pilotske sunčane naočale vrlo su popularne u današnje vrijeme, zahvaljujući univerzalnom obliku, jednostavnom dizajnu i 100% zaštiti od sunca – evo razloga! Široka popularnost sunčanih naočala nije posljedica samo originalnog dizajna i ljepote. Okviri pilotskih sunčanih naočala savršena su zaštita od nastanka sunčanih mrlja. Stoga nije čudo da su Ray Ban avijatorice vrlo tražene od strane svih vozača, ribiča, turista i putnika. Najvažnije od svega – pilotske sunčane naočale odgovaraju svakom obliku lica. Avijatorice nisu samo obične sunčane naočale, već izraz osobnog stila. Zbog svoje popularnosti, pilotske naočale su vjerojatno najkopiraniji model na svijetu.

 

Pogledajte našu ponudu Aviator sunčanih naočala…