Etnia Barcelona dioptrijski okviri, zašto ih svi vole ?

image-1.8

O Etnia Barceloni

Etnia Barcelona je neovisna marka dioptrijskih naočala koja je osnovana 2001. g. Sve kolekcije od početka do kraja kreira dizajnerski tim brenda, koji prati svaki korak proizvodnog procesa.

Ono što izdvaja Etnia Barcelona dioptrijske okvire  je korištenje boje u svakom dizajnu, te ju je učinilo najživopisnijim brendom u industriji naočala.
Štoviše, svaki par naočala izrađen je od najkvalitetnijih prirodnih materijala, kao što je prirodni acetat tvrtke Mazzucchelli .

#BeAnartist je moto Etnia Barcelona tvrtke, ​​što je poziv ljudima da se slobodno izraze kroz dizajn. Etnia Barcelona priziva boje, umjetnost i kulturu – ali iznad svega, povezana je s gradom u kojem je rođena i gdje je napredovala. Barcelona predstavlja stil života otvoren prema svijetu – sve je jednostavno pitanje stava.

Za uistinu jedinstvenu kolekciju dioptrijskih okvira, ne tražite dalje od Etnije Barcelone.
Prepoznatljiva paleta boja tvrtke i posvećenost kvaliteti izdvajaju njihove proizvode od konkurencije. S fokusom na dizajn i boju, Etnia Barcelona je postala jedan od najtraženijih brendova dioptrijskih okvira na svijetu.
Ova linija dizajnerskih naočala zadobila je svjetsku pažnju i omiljena je među kupcima naočala.

Etnia Barcelona naočale dočaravaju europski stil i izrađene su od vrhunskih materijala koji su dugotrajni. Ovaj brend također nudi okvire u gotovo svakom zamislivom stilu. Opsežan izbor uzoraka tvrtke zasigurno će izazvati zavist.

Ovi okviri izrađeni su od visokokvalitetnih materijala i izdržljivi su. Dizajn leća ove marke jedni su od tehnološki najnaprednijih na svijetu. To osigurava optimalnu zaštitu očiju i doživljaj živopisnih boja.

Kao rezultat toga, oni će trajati godinama.

 

Etnia Barcelona naočale spoj su kvalitetnih materijala, izvrsne izrade i beskrajnog izbora boja.

Marka stvara naočale koje su desetljećima popularne među ženama a svojim jedinstvenim stilom i mogućnostima boja zasigurno će privući oko izbirljivim potrošačima diljem svijeta.

Osim dioptrijskih okvira, tvrtka nudi i sunčane naočale izrađene s prestižnim partnerima i dostupne su samo na nekoliko odabranih maloprodajnih mjesta.

Proizvedeni u Španjolskoj, Etnia Barcelona dioptrijski okviri i sunčane naočale savršena su kombinacija stila i kvalitete. Imaju jedinstven dizajn mediteranske kulture, uključujući umjetnost i arhitekturu grada.

Etnia Barcelona okviri dolaze s inteligentnim mehanizmom feder šarnira koji osigurava da ih možete nositi bez brige o oštećenju. Bez obzira na Vaše dioptrije i vrstu naočalne leće, možete biti sigurni da će Vaše Etnia Barcelona naočale biti izvrstan izbor za vašu dnevnu rutinu.

Našu ponudu Etnia Barcelona dioptrijskih okvira pogledajte ovdje…